Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Add to Collection
Go to Collections
Tzatziki med spidskål, ærter og græsk yoghurt
Tzatziki med spidskål og ærter er græsk mad, der møder det nordiske køkken. Tzatzikien laves med græsk yoghurt, og den er lækkert tilbehør.
Ret
Salat
Køkken
Græsk
Forb. tid
10
minutter
Samlet tid
10
minutter
Antal
4
Kalorier
200
kcal
Forfatter
Maiken Krøjgaard
Ingredienser
200
gram
græsk yoghurt
2%.
1
fed
hvidløg
stort fed
100
gram
agurk
300
gram
spidskål
200
gram
ærter
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Kom græsk yoghurt i en skål og pres hvidløgsfed i.
Smag yoghurten til med salt og peber.
Riv agurken og vrid væsken ud.
Snit spidskål meget fint.
Vend så ærter, spidskål og agurken i yoghurtblandingen og lad det hvile en halv time.
Pynt evt. din tzatziki med spidskål med frisk purløg og agurk inden servering.
Nutrition
Kalorier:
200
kcal