Min opskrift på gryderet i airfryer. Hele retten samles i et fad i airfryeren, og den består bla. mørbrad, peberfrugt og en lækker sovs.
Gryderet i airfryer lyder måske lidt specielt, men det er faktisk en ganske fin og lækker ret, der blandt andet laves med svinemørbrad og en velsmagende sovs.
Retten samles i et fad, der passer ned i din airfryer, hvor fadet sættes på risten. Og mens "gryderetten" tilberedes i airfryeren kan du klare den lille opvask. Det er da nemt.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men måske er der også nok til tre. Kan serveres med ris eller mos, men også bare spises uden, da den indeholder en del grøntsager.
Opskrift på gryderet i airfryer
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 0,5 svinemørbrad - i tern, ca. 300 gram
- 150 gram cocktailpølser - eller alm. pølser i mindre stykker
- 2 spiseskefulde olie
- 100 gram champignon - i mindre stykker
- 1 løg - finthakket
- 1 rød peberfrugt - i små tern
- 200 gram gulerødder - i små tern
- 1 dåse hakkede tomater
- 2,5 deciliter madlavningsfløde
- 2 teske paprika
- 1 teske oregano
- 1 teske sennep
- 2 spiseskefulde engelsk sauce
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til denne gryderet i airfryer starter du med at sætte et passende fad ned i airfryeren, og finder en lille pande frem. Gør ingredienserne klar som beskrevet.
- Skær den halve svinemørbrad ud i mindre tern, og brun kødet grundigt ved en høj varme og med en smule olie. Krydr med salt og peber og kom det ned i fadet. Kom også cocktailpølser i fadet.
- Sauter så champignon på panden sammen med løg, peberfrugt og gulerødder, og kom også det ned i fadet.
- Hæld de hakkede tomater i fadet sammen med madlavningsfløde, paprika, oregano, sennep og engelsk sauce. Krydr også med lidt salt og friskkværnet peber.
- Luk skuffen til og giv nu "gryderetten" 30 minutter ved 180 grader. Du kan med fordel lige vende retten rundt et par gange undervejs i arifryeren.
Næringsindhold
Tips
Den færdige gryderet i airfryer serveres straks, og den kan spises uden yderligere tilbehør. Eller serveres med lidt kogte ris.
Retten er i øvrigt fryseegnet.
Molly Kruse
Hvordan laver jeg spidskålsgryden uden airfryer?
Mvh
Molly