Her får du min opskrift på chokolade cookies, som du kan lave på ialt 20 minutter. En nem cookiedej, der tilsættes grofthakket mørk Guldbarre fra Toms.
Hvis du er til chokolade cookies, ja så skal du helt sikkert prøve disse.
Simple og nemme at lave, og så tager de altså kun 20 minutter - inklusiv bagetid.
Cookiedejen røres nemt sammen, og så er det jo bare at tilsætte grofthakket mørk chokolade og lidt hasselnøddeflager. Hasselnødderne kan dog sagtens undværes.
Opskriften giver ca. 16 sprøde cookies med chokolade.
I stedet for Toms mørk Guldbarre kan du naturligvis anvende andre typer mørk chokolade.
Opskrift på chokolade cookies
Chokolade cookies - opskrift med mørk Guldbarre
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- 125 gram brun farin
- 60 gram smør blødt
- 1 æg
- 2 teskefulde vaniljesukker
- 150 gram hvedemel
- 1 teske natron strøgen teske
- 1 teske bagepulver strøgen teske
- 90 gram Toms Guldbarre Mørk 2 stk.
- 30 gram hasselnøddeflager
Sådan gør du
- Ovnen forvarmes til 180 grader almindelig over- og undervarme.
- Find skål og grydeske frem, og kom brun farin og blødt smør i. Rør det luftigt - det er faktisk ret nemt.
- Rør derefter et æg i - igen så det bliver luftigt.
- Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, natron og bagepulver, og rør det sammen.
- De to stk. Toms Guldbarre mørk chokolade hakkes groft og vendes i sammen med hasselnøddeflager.
- Beklæd en bageplade med bagepapir.
- Fordel nu cookiedejen i 16 lige store portioner - hvilket svarer til en god teskefuld til hver. Placeres med afstand på bagepladen, da dejen til chokolade cookies flyder en del ud, men du kan godt have dem alle 16 på samme plade.
- Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter.
Tips
De færdigbagte chokolade cookies er bløde lige når de kommer ud af ovnen, men lad dem køle af, hvor de så bliver lækre og sprøde.
Opbevar altid cookies i en lufttæt beholder.
Se også mine opskrifter på:
Skriv din mening