Få min opskrift på stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater, der nem at lave både som hverdagsmad og mad til gæster.
Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater en himmelsk lækker ret, der både er nem og hurtig at lave.
Mørbraden steges på en pande, og det tager 12 minutter. Imens røres den lækre marinade sammen. Og så er det bare at servere.
Retten er fantastisk hverdagsmad, men den er også god at servere til gæster.
En svinemørbrad passer til 4 personer hvis ikke I er meget kødspisende, og ellers laver du bare to mørbrad. Fremgangsmåden er den samme, og du laver blot dobbelt portion marinade. Se også min populære opskrift på luksus mørbradgryde.
Opskrift på mørbrad med marinade
Stegt mørbrad med marinade af hvidløg og soltørrede tomater
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - afpudset
- olivenolie - til stegning
- salt og friskkværnet peber
Marinade
- 4 spiseskefulde olivenolie
- 4 spiseskefulde soltørrede tomater - hakket
- 4 fed hvidløg - knust og finthakket
- 2 spiseskefulde persille - hakket
- 1 spiseskefuld citronsaft
Sådan gør du
- Til stegt mørbrad med marinade starter du med at pudse 1 svinemørbrad af for sølvsene og andre urenheder.
- Brun så mørbraden på en tør pande hele vejen rundt, kom en sjat olivenolie ved, og steg den færdig. Samlet stegetid inkl. bruning er 12 minutter, hvor den vendes ofte. Krydres med salt og friskkværnet peber og tages til side.
- Til marinade røres 4 spiseskefulde olivenolie sammen med 4 spiseskefulde soltørrede tomater, 4 fed hvidløg, 2 spiseskefulde persille og 1 spiseskefuld citronsaft. Krydr også med lidt salt og peber.
- Når mørbraden har trukket 5-10 minutter, skæres den i passende skiver og anrettes på et fad.
- Læg skiverne lidt på skrå som vist på billedet, og fordel den fantastiske marinade på kødet.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Stegt mørbrad med marinade serveres sammen med lækkert tilbehør, og det kan eks. være en skøn kartoffelsalat med asparges og tomater.
Se også mine opskrifter på:
Svinemørbrad med limabønner, broccoli og sovs
Del dine ideer og tanker med os andre her: