Se en rigtig god opskrift på vandbakkelse, som fyldes med flødecreme. Vandbakkelsen kan også bruges til walesstang eller kagemand.
Opskriften på vandbakkelse med flødecreme rækker rigeligt til 4-6 personer.
Se også min grundopskrift på vandbakkelser, der ikke falder sammen i ovnen.
Opskrift på vandbakkelse med flødecreme
Vandbakkelse med flødecreme - nem og hurtig opskrift
Ingredienser
- 100 gram smør
- 2,5 deciliter vand
- 1 knivspids salt
- 125 gram hvedemel
- 4 æg
Til flødecreme bruger du
- 1 portion kagecreme
- 1 deciliter piskefløde
Sådan gør du
- Kom smør, vand og en smule salt i en kasserolle, og varm det langsomt op til det koger.
- Vend så al hvedemel i på én gang, og rør indtil dejen helt slipper gryden.
- Stil til side og lad det køle af i fem minutter.
- Rør så gradvist æggene i et ad gangen - brug gerne en grydeske af træ.
- Rør indtil dejen igen er helt samlet, og hæld den så i en sprøjtepose.
- Beklæd en bageplade med bagepapir og drys med en smule mel.
- Sprøjt så små toppe vandbakkelse ud på bagepladen. Husk de hæver en del under turen i ovnen!
- Bag vandbakkelserne i en forvarmet ovn ved 220 grader i cirka 10 minutter.
- Du må IKKE åbne ovndøren under bagningen, da du så risikerer at vandbakkelserne falder sammen.
- Tag vandbakkelserne ud, og lad dem køle lidt af.
- Vend kagecreme med flødeskum. Del de lækre vandbakkelser på midten, og fyld dem med flødecreme. Sæt låget på.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Så er der vandbakkelse med flødecreme klar til servering.
Kagerne kan opbevares på køl i et døgns tid.
Se også mine populære opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: