Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Sommerfuglepasta med hakket kylling er en virkelig lækker pastaret, som hele familien vil elske.
Pastaretten er ganske simpel at lave, og den indeholder blandt andet tomater, bladselleri og rucola.
Der er ingen fløde i pastaretten, men i stedet en lækker sky med bouillon og balsamico. Så det er på alle måder en let aftensmad.
Opskrift med sommerfuglepasta
Ingredienser
- 400 gram hakket kylling
- olivenolie til stegning
- 1 rødløg finthakket
- 3 fed hvidløg finthakket
- 3 stængler bladselleri i tynde skiver
- 300 gram tomater små, halveres
- 1 spiseskefuld balsamico
- 2 deciliter vand
- 1 bouillonterning gerne hønse
- 50 gram rucola
- Lidt citronsaft friskpresset
- salt og friskkværnet peber
- 400 gram pasta Penne Farfalle, sommerfuglepasta
Sådan gør du
- Sæt vand over til sommerfuglepasta. Kog pastaen som anvist på pakken.
- Klargør grøntsager som anvist.
- Varm en pande op og kom en sjat olie på. Tilsæt det hakkede kyllingekød, og steg det grundigt. Sørg for at fordele kødet godt.
- Kom så løg og hvidløg ved, og lad det sautere et minuts tid.
- Kom så bladselleri og tomater ved sammen med balsamico og steg et par minutter mere.
- Tilsæt vand og en bouillonterning, og lad det koge op, hvorefter du skruer lidt ned for varmen. Lad det simre 4-5 minutter.
- Vend den kogte sommerfuglepasta i, og smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Lige inden servering vendes rucola i, som plukkes groft.
Næringsindhold
Tips
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater serveres straks. Anret gerne i et pænt fad.
Pastaretten kan nydes som den er, men et godt stykke brød passer godt til.
En salat med olie og eddike dressing er også populær til.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments