• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kyllinge carbonara - pasta carbonara med kylling

Kyllinge carbonara - pasta carbonara med kylling

kyllinge carbonara
4.7 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
318
SHARES
FacebookMessenger318PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 12. februar 2021

Her får du en opskrift på kyllinge carbonara. En nem portion pasta carbonara med kylling efter italiensk inspiration. God som aftensmad.

Kyllinge carbonara er en lækker og cremet pasta carbonara med kyllingefilet.

Pastaretten er med italiensk inspiration, og det er en af de retter, som er nemmere at lave end man tror.

Her er der anvendt frisk pasta, men en tørret pasta kan selvfølgelig bruges. Her er kogetiden så lidt længere.

Opskriften på kyllinge carbonara er beregnet til fire personer som aftensmad.

Opskrift på kyllinge carbonara

Opskrift

kyllinge carbonara
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kyllinge carbonara - pasta carbonara med kylling

4.72 fra 7 stemmer
Her får du en opskrift på kyllinge carbonara. En nem portion pasta carbonara med kylling efter italiensk inspiration. God som aftensmad.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 250
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2-3 kyllingebryst - skåret i små stykker
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 bdt. asparges - skåret i mindre stykker
  • 1 bdt. forårsløg - skåret i passende stykker
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 1 bakke blommetomater - eller cherrytomater, halverede
  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 11/4 dl madlavningsfløde
  • parmesan - revet og frisk parmesanost
  • basilikum - frisk, hakket
  • olivenolie - til stegning
  • 1 nip sukker
  • 400 g pasta - frisk pasta

Fremgangsmåde
 

  1. Krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber, steg dem i olivenolie på en pande, til de bliver gyldne og netop gennemstegte (de skal stadig være saftige!). Tag dem af panden og stil til side.
  2. Kom evt. lidt mere olivenolie på og svits så aspargesstykkerne i ca. 4-5 minutter, vend rundt i dem af og til.
  3. Hæld halverede tomater, forårsløg og hvidløg ved og svits yderligere et par minutter, smag til med et nip sukker, salt og friskkværnet peber.
  4. Hæld kyllingestykkerne ved igen og vend rundt. Imens koges den friske pasta al dente i rigeligt med godt saltet vand.
  5. Pisk æggeblommer, madlavningsflødefriskrevet parmesanost, salt og friskkværnet peber sammen.
  6. Hæld det over den friskkogte, afdryppede pasta og rør rundt så det er godt fordelt.
  7. Tilsæt grøntsags-/kyllingeblandingen og vend det godt rundt.
  8. Fordel din kyllinge carbonara på varme tallerkener, drys med lidt mere reven parmesan, hakket basilikum og lidt mere friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Den færdige kyllinge carbonara serveres straks. Eventuelt sammen med mit lækre italienske ciabatta brød.

Se også disse opskrifter:

Pasta med kødsovs

Lasagne

Spaghetti med bacon, olie, hvidløg og basilikum

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required