• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce

Holger Rørby Madsen
Ribeye med pasta og asparges er en super lækker og meget hurtig ret til aftensmad. Tilmed får du en skøn og cremet flødesauce med masser sf smag. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
  2. Opskrift på ribeye med pasta
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.

Ribeye med pasta er en virkelig skøn aftensmad, som du sagtens også kan anvende som gæstemad.

Pastaretten er både nem og rimelig hurtig at lave, og kombinationen af bøf og pasta er altså genial.

Til fire personer skal du bruge omkring 600 gram ribeye, men mængden kan naturligvis varieres. Køb dog gerne nogle tykke bøffer, da du så får det beste resultat.

Ribeye med pasta plejer jeg at lave med en frisk fettuccine pasta, men du kan selvfølgelig også sagtens bruge en tørret pasta.

Opskrift på ribeye med pasta

5 fra 4 stemmer
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 gram ribeye - gerne to tykke ribeyes på 300 gram/stk.
  • salt og friskkværnet peber - gerne flagesalt
  • smør - til stegning
  • timian
  • 1 stort rødløg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 1 bundt grønne asparges - gerne et stort bundt
  • 2,5 deciliter fløde
  • 1 citron - lidt citronsaft
  • basilikum
  • 500 gram pasta - her har jeg brugt frisk fettuccine
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Ribeye bøfferne tages ud af køleskabet i god tid, gerne en halv time før de skal bruges. Saltes godt på begge sider. Som du kender fra en gourmetsaltning.
  • Imens snittes rødløg og hvidløg, og asparges gøres klar. Bræk rodstykket af dem, og skær dem i mundrette stykker. Hak lidt frisk timian.
  • Sæt vand over til kogning af pasta. Anvendes frisk pasta er kogetiden rimelig kort, mens en tørret pasta skal have længere tid.
  • Varm en pande op ved en god varme, og kom en stor klat smør på. Lad smørret bruse af og blive nøddebrunt.
  • Læg så dine ribeye bøffer på panden, og steg dem ca. 3-4 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. De skal helst være rosa i midten, for så er ribeye med pasta bedst. Tag bøfferne af panden og lad dem hvile utildækket.
  • Kom en god klat smør mere på panden, og læg rødløg og hvidløg på. Lad det sautere et minuts tid.
  • Kom så asparges ved, og steg yderliger et minut.
  • Derefter tilsættes fløde, og lad nu lige flødesovsen creme en smule ind. Smag til med lidt citronsaft (tager den fede smag i flødesauce), salt og friskkværnet peber.
  • Vend lidt hakket timian og basilikum i, og vend derefter den kogte pasta i.
  • Fordel pasta og flødesauce i et pænt fad. Skær ribeye i tynde strimler og fordel dem over. Krydr med friskkværnet peber.

Næringsindhold

Næringsindhold
Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Ribeye med pasta og grønne asparges serveres straks, og gerne sammen med en lækker tomatsalat og en nem italiensk focaccia.

Sværere er det ikke at lave god mad.

Se også disse opskrifter:

pasta med bøf og ovnbagte tomater
Pasta med bøf, bagte tomater og rucola
Se opskriften
thai beef salad
Thai beef salad - bøfsalat med flanksteak og grønt
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 67
  • 23
  • 8
  • 5
  • 7
  • 0
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Christiansen

    april 17, 2021 at 8:29 pm

    Prøv med frisk ramsløg i stedet for hvidløg. Tilsæt små cocktail tomater.

    Svar

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Olie eddike dressing - den sikre grundopskrift
Kyllingepie med champignons og asparges »

Populært indhold lige nu

Billederesultat for nem dej til langtidshævet brød

Nem dej til langtidshævet brød (uden æltning)

billede til kalkun i paprikasauce

Kalkun i paprikasauce med champignon

mad på 15 minutter

Mad på 15 minutter - her er 10 hurtige opskrifter!

billederesultat for butter chicken

Butter chicken - klassisk indisk murgh makhani

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 4 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!