• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner

Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner

pasta med adamamebønner
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 7. november 2023 - Udgivet: 26. oktober 2023

Her får du min opskrift på pasta med edamamebønner, der er en god og fedtfattig aftensmad med sojabønner. Kan laves med kalkun eller kylling.

Pasta med edamamebønner er en nem og lækker pastaret, som hele familien vil elske.

Retten er rimelig hurtig at lave, og den indeholder også lidt broccoli og kalkun i strimler. Kalkun kan sagtens udskiftes med samme mængde kylling.

Se også: Nem pastaret med kylling på 15 minutter

Edamamebønner er meget sunde, og der er tale om sojabønner, som du kan købe på frost i dit lokakle supermarked. Husk at købe dem uden bælg, og de sælges også under navnet mukiname bønner, men det er altså samme bønne vi taler om.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pasta med edamamebønner

pasta med adamamebønner
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pasta med edamamebønner

5 fra 1 stemme
Her får du min opskrift på pasta med edamamebønner, der er en god og fedtfattig aftensmad med sojabønner. Kan laves med kalkun eller kylling.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 442
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 350 g kalkun - i strimler, eller kylling
  • 1 spsk olie
  • 4 fed hvidløg - finthakket eller i tynde skiver
  • 2 dl vand - kogende
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 1 tsk piment d'espelette - eller paprika
  • 250 g pasta - gerne penne, koges al dente
  • 250 g edamamebønner - fra frost
  • 150 g broccoli - i små buketter
  • 2,5 dl madlavningsfløde - eler alm. fløde
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Til pasta med edamamebønner starter du med, at svitse kalkun i strimler på en tør pande. Lad det få en god stegeskorpe. Du kan også sagtens bruge kylling i stedet for kalkun.
  2. Tilsæt så lidt olie, vend rundt og kom hvidløg ved. Lad det svitse hurtigt af, hvorefter kogende vand og en smuldret bouillonterning tilsættes sammen med piment d'espelette eller paprika.
  3. Lad det koge 10 minutter, og imens koges pasta al dente, altså så pastaen stadig har lidt bid. Jeg foretrækker pastapenne, men andre slags pasta kan også anvendes.
  4. Efter de 10 minutter kommes de frosne edamamebønner på panden og varmes igennem.
  5. Tilsæt også broccoli sammen med madlavningsfløde, og giv det et par minutter mere.
  6. Vend den kogte pasta i, og tilsæt også lidt af kogevandet fra pastaen, så du får en passende mængde væde/sovs i retten.
  7. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 442kcalKulhydrater: 50gProtein: 36gFedt: 12gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.02gKolesterol: 100mgNatrium: 991mgKalium: 858mgKostfibre: 5gSukker: 6gVitamin A: 388IUVitamin C: 53mgCalcium: 170mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Pasta med edamamebønner (sojabønner) serveres straks.

Yderligere tilbehør er ikke nødvendigt, men det er lækkert med en tomatsalat og et stykke focaccia til. Velbekomme.

Se også disse opskrifter:

Pasta med kødboller i tomatsauce

Borgfruens pastaret med hvidvin og cognac

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required