Prøv lige denne nemme og hurtige pastaret med kylling. En populær ret med pasta, kylling og spinat, og du kan lave den som nem aftensmad på 15 min.
Denne opskrift på pastaret med kylling bør blive en fast gæst i dit køkken, for den er både god, hurtig og nem at lave.
Samtidig har jeg lavet pastaretten uden for mange ingredienser, så den er også nem at handle ind til.
Derfor er det den perfekte opskrift på aftensmad på de travle hverdage, hvor der måske ikke altid er så meget tid til madlavningen.
Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer, og du kan med fordel servere en lækker spinatsalat og et stykke brød til.
Opskrift på pastaret med kylling
Nem pastaret med kylling på 15 minutter
Ingredienser
- 450 gram kyllingebryst - i mindre tern
- 1 rødløg - finthakket
- 3 fed hvidløg - finthakket
- 75 gram babyspinat - frisk og skyllet
- 5 deciliter madlavningsfløde - eller alm. fløde
- 1 terning bouillon - gerne hønse
- 500 gram frisk pasta - eller tørret, men så er kogetiden længere
- Lidt citronsaft - friskpresset
- 1 potte basilikum
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Kyllingebryst fileter skæres ud i mindre tern, der steges i lidt smør på en stor pande eller sauterpande. Steges ca. 5 minutter og vendes undervejs.
- Hak rødløg og hvidløgsfed fint og kom det ved kyllingen efter de fem minutter og lad det sautere et minut mere.
- Kom så spinat ved så bladene falder sammen,
- Derefter tilsættes madlavningsfløde og en bouillonterning, og nu skal det blot simre ca. 5 minutter.
- Den friske pasta koges 1-2 minutter i letsaltet vand, hvorefter pastaen vendes i kylling og sovs.
- Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og rigeligt med friskkværnet peber.
- Vend basilikumsblade i til sidst, og kom lidt pastavand ved hvis sovsen bliver for tyk.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Den nemme og hurtige pastaret med kylling serveres straks.
Som sagt passer en god salat og et stykke brød godt til. Eventuelt et stykke ciabattabrød, der er så nemt at lave, at du næsten tror det er løgn.
Se også mine opskrifter på:
Dorthe
Er de 240 kalorier pr. 100 g?
Carsten
Det lyder som en lækker ret, jeg skal prøve! Har blot ET spørgsmål: Hvor står mængden af pasta i opskriften?
Holger Rørby Madsen
Hej Carsten
Godt set - tak. Det er en fejl 40 = min skyld 🙂
Pastamængde er nu tilføjet.
Alt det bedste
Holger