Med ugens madplan uge 44 får du god inspiration til din aftensmad. Madplanen indeholder syv opskrifter på aftensmad og en kageopskrift.
Savner du også ind imellem inspiration til, hvad du kan lave til aftensmad?
Så er der hjælp at hente her i ugens madplan fra Madens Verden.
Vi laver hver uge en madplan, der giver dig syv gode bud på, hvad du kan lave til aftensmad i den kommende uge. Og så er der også lige en kageopskrift med, hvis du trænger til noget sødt i løbet af ugen eller i weekenden.
Varieret madplan
Hver uge sørger vi for, at madplanen er varieret, så du altid får noget forskelligt at spise. Der er også altid en vegetarret og en fiskedag i løbet af ugen.
Du er selvfølgelig velkommen til at bytte rundt på retterne - og plukke i ugens madplan uge 44, som du har lyst.
Du kan både søge andre opskrifter frem her på Madensverden.dk - du finder vores søgefelt øverst til højre på siden - og du kan lade dig inspirere af tidligere madplaner, som du finder her:
Her får du ugens madplan for uge 44:
Mandag: Middelhavsgryde
Ugen starter med en lækker gryderet, som vi kalder middelhavsgryde. Den er med kyllingeinderfilet og masser af grøntsager, bl.a. aubergine, squash og peberfrugt. Serveres med pasta.
Tirsdag: Nem kartoffeltærte
Tirsdag er vegetardag og her skal I have en lækker kartoffeltærte med rød peberfrugt, squash og forårsløg. Hvis der er noget til overs, så er den også virkelig lækker til frokost dagen efter.
Onsdag: Laks med porrer og spidskål
Laks med porrer og spidskål er en skøn omgang mad i fad - nem at lave og smager godt. Serveres med pasta.
Torsdag: Mongolian beef med grøntsager og ris
Mongolian beef er en lækker og hurtig ret med bøffer i tynde skiver, steges på en varm pande med sojasauce og grøntsager. Serveres med ris.
Fredag: Kyllingelår med ovnfritter
Fredag aften byder på noget hele familien vil elske. Kyllingelår med hjemmelavede ovnfritter og en spidskålssalat med avocado og æble.
Lørdag: Italiensk kødgryde
Det er november og mørkt og koldt udenfor. Så det kalder på en skøn gryderet. Denne italienske kødgryde lavet med soltørrede tomater smager virkelig fantastisk. Server den med råstegte kartofler og en god salat, f.eks. salat med tranebær og broccoli.
Søndag: Millionbøf i fad
Søndag er der klassisk dansk mad på menuen, nemlig millionbøf. Her skal du lave den i fad med et låg af kartoffelmos ovenpå. Det er nemt at lave og smager fantastisk.
Ugens kage: Blåbærcrumble
Blåbærcrumble er en virkelig lækker kage lavet med blåbær og en lækker smuldredej med mel, smør og havregryn. Du kan bruge både frosne og friske blåbær. Server kagen med flødeskum eller creme fraiche.
Velbekomme!
Nem og simpel pastaret i fad i ovn
Sådan laver du ovnstegt oksefilet
Lækker og hjemmelavet karamelsauce
Sund og lækker ret med nudler og grøntsager
Snyde basser med creme
Mums - grillet asparges med parmaskinke
Important: No API Key Entered.
Many features are not available without adding an API Key. Please go to the YouTube Feed settings page to add an API key after following these instructions.