• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
4.8 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
80
SHARES
FacebookMessenger80PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 7. juni 2021

Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.

Grillspyd med mørbrad er lækre som aftensmad, og så er spydene nemme at tilberede på grillen.

Her er det lavet med brunchpølser, men du kan også anvende almindelige pølser, som så blot deles i halve.

Opskriften på de sommerspyd på grillen er beregnet til fire personer.

Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Grillspyd med mørbrad og brunchpølser

4.75 fra 4 stemmer
Se hvordan du laver de dejligste grillspyd med mørbrad og brunchpølser. Mørbrad marineres i to forskellige marinader, og opskriften er her.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Marinering 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • 12 brunchpølser
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 fed hvidløg - finthakkede
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk tørret oregano
Paprikamarinaden
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk brun farin
  • 1 spsk tomatketchup
  • 1 tsk løgpulver
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk salt
  • 8 grillspyd af bambus

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lægge otte bambusspyd i blød i koldt vand, så de ikke brænder op under turen på grillen.
  2. Derefter laver du de to forskellige marinader til svinemørbraden. Find to skåle frem, og kom ingredienserne til hvidløgsmarinaden i den ene, og tilsvarende med ingredienserne til paprikamarinaden i den anden.
  3. Del så svinemørbraden i otte dele, og puds dem fri for sener og andre urenheder, så du har otte reelle mørbradbøffer tilbage.
  4. Tryk dem let flade med hånden, og kom fire af dem i skålen med hvidløgsmarinaden, og de andre fire ned til paprikamarinaden.
  5. Vend det godt rundt, og lad nu mørbradbøfferne stå og trække smag i mindst en time. Vend dem gerne nogle gange undervejs.
  6. Så er det tid til at samme grillspydene, hvor du skal bruge to bambuspinde til hvert spyd.
  7. Træk brunchpølser og svinemørbrad på spyddene som du kan se på billedet. Først en brunchpølse på to spyd, så et stykke paprikamarineret mørbrad, endnu en brunchpølse, så et stykke hvidløgsmarineret mørbrad - inden du slutter af med en tredje brunchpølse.
  8. Fortsæt så på samme måde med de tre øvrige grillspyd.
  9. Varm grillen godt op, og smør risten med lidt olie.
  10. Jeg har grillet spydene på min Weber Q3200 gasgrill, og her skrues varmen ned på laveste blus, mens grillspydene grilles ved direkte varme. Altså med begge brændere tændt.
  11. Grill nu spyddene fire minutter på hver side, hvor du vender dem hvert andet minut. Altså grille i to minutter, grille to minutter, vende, grille to minutter, vende og grille de sidste to minutter.
  12. Lad så grillspydene ned mørbrad hvile et par minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Servér med couscous med spidskål, grillede squash og forårsløg.

Skær squashen i tynde skiver på langs, pensl med lidt olie og krydr med lidt salt og tørret oregano.

Grill dem to minutter på hver side ved direkte varme. Forårsløg vaskes og grilles et par minutter ved direkte varme.

Se mere indhold her:

  • https://madensverden.dk/omelet-opskrift/
  • Grillspyd med flankesteg og tomater - spyd til grillen
  • Koriander - fakta om smag, opbevaring og sundhed
  • Nem brunch tallerken på grill med luksus omelet og bacon
  • Mørbrad og blomkål i fad - en nem ret i ovn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required