Vandbakkelse med flødeskum er en både klassisk og populær kage, der heldigvis er nem at lave selv. Få den sikre opskrift på kagen her.
Jeg må indrømme, at jeg elsker vandbakkelse med flødeskum.
En ret ukompliceret kage, der samtidig er nem at lave. Og med denne opskrift på vandbakkelse, er du sikker på at kagerne ikke klasker sammen i ovnen.
Det er nemlig den rigtige dej, og hvis du så bare lader være med at åbne ovnlågen mens kagerne er i ovnen, ja så kan du hive de luftige vandbakkelser ud når de er færdigbagte.
Grundopskriften er naturligvis, at du blot skærer vandbakkelserne over, og derefter fylder dem med flødeskum. Det er super lækkert.
Men du kan også variere dem. Kom eks. lidt hindbærmarmelade i bunden af vandbakkelserne, og derefter flødeskum.
Eller bland halv mængde flødeskum med halv mængde creme til en lækker konditorcreme. Den er også altid populær.
Og der er helt sikkert mange andre måder at lave fyldte vandbakkelser på.
Jeg plejer at lave otte vandbakkelser med flødeskum af denne opskrift, men det afhænger selvfølgelig af hvor store du laver dem. Det er op til dig.
Opskrift på vandbakkelse med flødeskum
Ingredienser
- 1 portion vandbakkelser se opskrift i linket
- 3 deciliter piskefløde
Sådan gør du
- Følg opskriften på dej til vandbakkelser. Den er nem at lave.
- Tænd din ovn på 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Kom dejen i en sprøjtepose med stor stjernetyl, og sprøjt den ud passende størrelser på en bageplade med bagepapir. Jeg plejer at lave otte styks vandbakkelse med flødeskum af denne opskrift.
- Bag vandbakkelserne midt i ovnen i ca. 25 minutter. Sluk ovnen, åbn lågen på klem og lad kagerne køle lidt af derinde, inden de tager ud og køles helt af.
- Pisk fløden til en god flødeskum - se eventuelt her hvordan du pisker den perfekt flødeskum.
- Kom også flødeskum i en sprøjtepose med stjernetyl.
- De afkølede vandbakkelser skæres over og fyldes derefter med flødeskum. Læg låget på.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Tips
Vandbakkelse med flødeskum serveres straks, men de kan opbevares på køl til dagen efter. Men heller ikke længere.
Det gode er dog, at du helt sikkert har spist dem længe inden. De smager nemlig forrygende godt.
Se også disse lækre opskrifter:
Comments
No Comments