Spidskålen er fantastisk, og her er fem lækre opskrifter med spidskål, som er den perfekte begynderkål på grund af den ret milde smag.
Jeg synes spidskålen er en af de allerbedste grøntsager, og her er nogle af de bedste opskrifter med spidskål.
Samtidig er det generelt godt at spise mere kål, da kålen indeholder mange vigtige næringsstoffer for os.
Spidskålen er en mild kål, og derfor kan de fleste også godt lide den. Selv dem, der ellers er lidt kålforskrækkede.
Spidskål er hurtig at tilberede
Spidskålen kan både spises rå og tilberedes i en fart. Eksempelvis i denne nemme ret med kylling:
Stuvet spidskål
Spidskål er nem og god at stuve, og stuvet spidskål er jo super tilbehør til frikadeller. Se mere her:
Spidskål i fad med oksekød
Spidskål kan anvendes til stort set alt. Kålen er også fremragende at bage i ovnen sammen med hakket oksekød, og her er en af de allermest populære opskrifter på Madensverden.dk - og den er selvfølgelig med spidskål:
Spidskål i salatskålen
Snittes spidskål er super god i salater, hvor den kan spises rå. Kålen kan fuldt ud erstatte de traditionelle salater som hovedsalat, romaine og andre, og du får samtidig masser af vitaminer. Et godt trick er, at mase den snittede spidskål let sammen i hånden inden den ryger i salatskålen, for på den måde får du blødgjort kålen:
Fyldt spidskål
Du kan også lave en omgang fyldt spidskål. Det er blevet en super populær ret her på Madens Verden, og den er faktisk ret nem at lave.
God fornøjelse med spidskålen - den er både sund og nem at tilberede.
Flere opskrifter med spidskål
Spidskålssalat med honningmelon
Kylling med spidskål, tomater og salvie
Bente bruun
Hej
Kunne godt tænke mig der var kalorie indhold
Madensverden.dk
Hej Bente
Tak for det, og det prøver jeg at få med på opskrifterne. Så dem kommer der mange flere af fremadrettet 🙂
De bedste hilsner - og god sommer
Holger