• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Madens Verden

Opskrifter på god mad.

Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
  • Madplan
  • Opskrifter
    • Brød
    • Dessert
    • Drikke
    • Forretter
    • Hovedretter
    • Kager
    • Morgenmad
    • Salater
    • Sovs
    • Søde sager
    • Tilbehør
    • Vegetar
  • Quiz
  • Køb app
  • Leksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om/kontakt
  • Login
  • Log ud
  • Huskelisten
Forside » Opskrifter » Tilbehør » Kartoffelmos – gammeldags opskrift med rigeligt smør
Kartoffelmos – gammeldags opskrift med rigeligt smør

Kartoffelmos – gammeldags opskrift med rigeligt smør

Udgivet: 9. april 2018 Opdateret: 11. februar 2019 af Madensverden.dkKategori:Tilbehør

621
DEL
DelPinterestPrintNyhedsbrev
MailTwitterGoogleDiggStumbleuponVkTumblrSkypeFlipboard

Indhold

  1. Til kartoffelmos anvendes
  2. Sådan laver man kartoffelmos
  3. Mængde af smør i kartoffelmos
  4. Rodfrugter i mosen
  5. Kassér grønne kartofler til mos
  6. Kartoffelmos med æg
  7. Kartoffelmos med fløde
  8. Bagt kartoffelmos
  9. Gratineret kartoffelmos i ovn
  10. Kartoffelmos med ost
  11. Kartoffelmos med kødsovs
  12. Mørbradgryde med kartoffelmos
  13. Brug ikke håndmikser
  14. De bedste kartoffelsorter til mos
  15. Næringsindhold i kartoffelmos

Opskrift på gammeldags kartoffelmos, der kan laves i gryde eller som bagt mos i ovn. Se også opskrift med æg, fløde og andre retter med mosen.

Kartoffelmos er på ingen måde besværlig at lave, men der er alligevel en række gode råd, og dem får du i denne opskrift.

Jeg gennemgår nemlig nemlig her hvordan du laver verdens bedste kartoffelmos, og fortæller dig samtidig hvorfor du ikke skal bruge en elpisker, undgå grønne kartofler og meget andet, der er godt at vide før du kaster dig over at lave mos med kartofler.

Se også hvordan du laver kødsovs til kartoffelmosen, en bagt kartoffelmos og meget andet.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Til kartoffelmos anvendes

800 gram skrællede kartofler til mos i grove tern
150 gram smør
1 deciliter varm mælk
Salt og hvid peber

Sådan laver man kartoffelmos

  1. Kog kartoflerne til de er helt møre – men HUSK, at det skal være i usaltet vand. Du smager først til med salt når mosen er færdig. Kommer du salt i vandet under kogningen, bliver din kartoffelmos mere hård, hvorimod du får en blødere kartoffelmos ved at vente med at salte til sidst.
  2. Saltet binder simpelthen vandet i kartoflerne under kogningen. Husk i øvrigt at koge kartoflerne møre – men ikke udkogte.
  3. Når du har hældt kogevandet fra kartoflerne, skal du lige lade dem dampe af for at fjerne det sidste af vandet fra dem.
  4. Hæld vandet fra, og kom kartoflerne op i en skål sammen med smør og varm mælk.
  5. Mos eller pisk kartoflerne godt rundt, og smag til med salt og peber. Du kan om nødvendigt tilsætte lidt mere mælk.

Mængde af smør i kartoffelmos

Hvor meget smør skal der i en kartoffelmos?

Det er slevfølgelig op til dig, men jeg ved, at mange kokke har en god tommelfingerregel, og den hedder 1:5.

Det betyder, at har du 500 gram skrællede kartofler, ja så skal du bruge 100 gram smør. Og et helt kilo kartofler skal altså have 200 gram smør.

Det lyder selvfølgelig af voldsomt meget smør, men det giver den helt rigtige, luftige og cremede kartoffelmos.

Rodfrugter i mosen

Du kan koge knoldselleri, persillerod eller pastinak i grove tern med kartoflerne, og på den måde variere smagen af din mos.

Faktisk kan de fleste slags rodfrugter koges sammen med kartoflerne, og dermed anvendes i kartoffelmosen.

I stedet for mælken, kan du også blot noget af kogevandet fra kartoflerne. Det giver en god smag til mosen, men gør den også lidt mere vandet i smag og konsistens. Så det er en smagssag.

Kassér grønne kartofler til mos

Husk altid at tjekke dine kartofler for grønne pletter. Det er et giftstof, og derfor må du aldrig bruge kartofler der er grønne.

Hvis kartoflerne er grønne i den ene ende, ja så er det ikke nok bare at skære denne del fra. Du skal smide hele din kartoffel ud!

Det kan du læse mere om her hos Fødevarestyrelsen.

Derfor skal du også tjekke kartoflerne grundigt i supermarkedet inden du køber dem med hjem. Det er irriterende at komme hjem med en pose kartofler, hvor halvdelen er grønne,

Kartoffelmos med æg

Du kan også lave kartoffelmosen med æg. Det giver dig en mere luftig mos, og æggene tilfører også mere smag.

Du skal bruge to pasteuriserede æggeblommer, som du pisker i mosen til allersidst.

Sørg dog for, at du får dem pisket godt ind i kartoffelmosen.

Kartoffelmos med fløde

Og hvis ikke du er fedtforskrækket og bange for lidt ekstra kalorier, ja så kan mosen selvfølgelig også laves med fløde.

Du kan erstatte al mælken eller dele af den med tilsvarende mængde fløde.

Fløden giver selvfølgelig også mere smag. Og flere kalorier.

Generelt er et godt råd, at når du tilsætter væde i form af mælk eller fløde, så skal den ikke være kold.

Varm gerne væsken op først, enten i gryde eller mikroovn. Så er kartoffelmosen nemmere at røre ud.

Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos er super lækkert, og laves på følgende måde.

600 gram skrællede kartofler skæres i mindre stykker, og koges derefter møre i usaltet vand. Det tager cirka 20 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne dampe godt af, så der er så lidt vand tilbage som muligt. Ellers kan din ovnbagte kartoffelmos blive for tynd.

Kom kartoflerne i en skål og tilsæt smør skåret i tern. Rør det ud. Brug eventuelt et piskeris. Derefter røres æggeblommerne gradvist i, og kartoffelmosen smages til med salt og peber. Der skal en del salt til, så husk at smage mosen godt til.

Anret derefter toppe af mos på en bageplade med bagepapir, og du kan eventuelt sprøjte dem ud med en sprøjtepose med stjernetyl. Så bliver kartoffeltoppene flot. Du kan også pensle kartoffelmosen med lidt æg eller æggeblomme.

Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor bagt kartoffelmos skal have cirka 10 minutter, så den får lidt farve.

Se hvordan du laver en bagt kartoffelpure med æg.

Nem opskrift på bagt kartoffelpure med æg

Gratineret kartoffelmos i ovn

Den færdige mos kommes i et ildfast fad, hvorefter du lægger små klatter smør over.

Gratinér kartoffelmosen i ovnen ved 200 grader, hvor den skal have cirka 20 minutter.

Så nemt laver du gratineret kartoffelmos.

Kartoffelmos med ost

Du kan også nemt lave kartoffelmos med ost. Her kommer du et par deciliter ost i mosen, hvorefter den kommes i et ildfast fad eller en lille bradepande.

Drys med parmesan, og stil mosen med ost i en forvarmet ovn ved 250 grader, hvor den skal have cirka 15 minutter.

Kartoffelmos med kødsovs

Du kan nemt lave en lækker ret med kartoffelmos med kødsovs.

500 gram hakket oksekød med 10 procent fedt brunes grundigt af i en meget varm stegegryde. Kom to finthakkede skalotteløg og to finthakkede fed hvidløg ved. Svits yderligere et par minutter.

Tilsæt en dåse flåede tomater. Skær to gulerødder og et stykke knoldselleri i små tern og kom det ved. Ligeledes kommes to deciliter bouillon og en teskefuld tørret timian, og derefter koges kødsovsen i en halv time.

Smag til med salt og peber, og servér straks til en god kartoffelmos.

Mørbradgryde med kartoffelmos

Du kan også lave en mørbradgryde til kartoffelmosen, og det har jeg en super god opskrift på lige her.

Mos og gryderetter passer fortrinlig sammen, og det gælder også mos til en god gullasch.

Brug ikke håndmikser

Min er erfaring er, at det IKKE er godt at bruge en håndmikser til piskning af kartoffelmos. Man risikerer at mosen bliver mere klistret, og det ønsker du ikke 🙂

Brug i stedet en gaffel, en kartoffelmoser eller andet, som du kan mose kartoflerne med. Selv foretrækker jet at anvende et piskeris, men kartoffelmoseren er også et glimrende redskab.

Til gengæld skal du aldrig forsøge at lave kartoffelmosen i en blender. Det bliver ikke godt.

De bedste kartoffelsorter til mos

Det er ikke ligemeget hvilke sort af kartofler du anvender til mosen. Nogle kartoffelsorter er rigtig gode, mens andre ikke rigtig duer til at blive most.

Jeg vil især anbefale sorterne Bintje, Folva og Estima, og det kan du læse mere om her.

Næringsindhold i kartoffelmos

Indhold pr. 100 gram mos

Kalorier: 90
Fedt: 3 gram
Kulhydrat: 15 gram
Protein: 2 gram

billede med kartoffelmos

En virkelig lækker kartoffelmos, der laves med smør og mælk. Kartoffelmosen smages til med salt og hvid peber, og pyntes med lidt persille inden servering. Foto: Madensverden.dk.

Hvad synes du om denne opskrift?
  • Kartoffelmos opskrift
Sending
Stem her
4.59 (44 stemmer)

Din huskeliste

Under hver opskrift kan du tilføje den til din egen og personlige huskeliste, så du altid kan finde dine favoritter igen.

Om opskriften

Jeg håber du kan lide opskriften, og husk at du altid kan klikke på links i opskrifterne, hvor du vil finde flere opskrifter med de enkelte ingredienser eller lignende forslag. I menu-linjen øverst finder du genveje til de mest brugte funktioner på Madens Verden. God fornøjelse.

Søg opskrift på Madens Verden

« Drømmekagen fra Brovst (den rigtige opskrift)
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker »

2 kommentarer

  1. britta toudal 11. september 2018

    min bedste kartoffelmos, kog 1 kg skællede kartofler der er skåret i tern, kog dem kun akkurat mære, hæld kartoffelvandet fra, gem ca 1½ dl og damp kartoflerne. Bland 1§ dl mælk med kartoffelvandet. Mos kartoflerne med en elpisker ikke for fint, (det er det . ( hurtigste) tilsæt væde efter hvor lind man ønsker sin mos, til sæt en god klat smør, salt og hvid peber, til slut piskes et helt æg i, det gør mosen extra luftig. Sådan har jeg lavet kartoffelmos i 40 år, og den falder altid i god jord.

  2. Madensverden.dk 11. september 2018

    Hej Britta

    Mange tak – det lyder som en super dejlig opskrift på kartoffelmos. Og den er hermed givet videre til andre.

    De bedste hilsner

    Holger

Kom med din kommentar

Annuller svar

Primary Sidebar

Har du en bruger?

Log ind / Opret dig som bruger

Søg opskrift her

Mest populære lige nu

  • Nem æblestang med creme og marcipan
  • Ovnbagte hakkebøffer med porrer og kryddersovs
  • Madplan uge 8: Nem hverdagsmad til hele ugen
  • Kylling med bacon, porre og spinat i fad
  • Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
  • Sådan laver du stegt kylling i ovn – med stegetid
  • Karrysuppe med kylling – nem opskrift på 25 minutter
  • Hvidkål – Opskrifter, fakta og næringsindhold
  • Gammeldags forloren hare med vildtsovs – mormors farsbrød
  • Hakket oksekød og spidskål i ovn

Om Madens Verden

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Her finder du de bedste opskrifter, som jeg forsøger at gøre så nemme og forståelige som muligt. Det er nemlig ikke så svært at lave god mad. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

>> Læs mere her på denne side...

>> Tilfreds? Anbefal os her

Ny Madens Verden app

Senest tilføjede opskrifter

  • Nyretapper – opskrift, stegetid og de gode tips
  • Fiskefilet i pankorasp a la Thomas Pasfall
  • Bucatini med vegetarisk tomat- og grøntsagssauce
  • Nem æblestang med creme og marcipan
  • Madplan uge 8: Nem hverdagsmad til hele ugen

Få nyhedsbrev med de bedste opskrifter


Tilmeld dig nyhedsbrevet til Madensverden.dk, hvor alle kan lave god mad. Her er nemme opskrifter på virkelig god mad.

Ja tak



Populære søgninger lige nu

Footer

Mere inspiration

Fantastisk pasta med røget laks og frisk spinat. Den røgede laks skæres i strimler, og vendes i til sidst. Foto: Madensverden.dk.

Pasta med røget laks og spinat

billede med gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe – nem opskrift

Kagemand af chokoladekage, der bages i en bradepande. Lækker kagemand, der er nem at bage, og hvor der er rigelig kagemand til 24 personer. Foto: Guffeliguf.dk.

Kagemand af chokoladekage i bradepande opskrift

Skøn kage med banan og chokoladestykker. Husk at bruge modne bananer, der gør denne banankage meget svampet og lækker. Foto: Madensverden.dk.

Kage med banan og chokoladestykker (bedste banankage)

Bagte kartofler, eller bagekartofler, med hjemmelavet persillesmør er en rigtig klassiker, der er meget nem at lave. Foto: Guffeliguf.dk.

Bagte kartofler med hjemmelavet persillesmør opskrift

Dejlige morgenboller med havregryn, og bollerne er både fberholdige og meget luftige. Foto: Guffeliguf.dk.

Morgenboller med havregryn – hæver kun en gang

Billede med kardemommeboller

Kardemommeboller – opskrift på boller med kardemomme

Lækre madbrød med kærnemælk og havregryn. Brødene hæver i to timer, og bages cirka 15 minutter ved 220 grader varmluft. Kærnemælksbrødene er gode kuvertbrød. Foto: Guffeliguf.dk.

Madbrød med kærnemælk og havregryn (lækre kuvertbrød)

Anbefalinger fra brugerne

Nemme opskrifter

Jeg kan godt lide dine opskrifter. De er lige til at gå til. Kirsten

Kirsten
Se alle anbefalinger her

Stor glæde af opskrifterne

Hej. Jeg får dine opskrifter på min mobil. Jeg har lavet mad i mange år, men har stor glæde af dine opskrifter, for en gammel hund kan også lære nye kunster. Når dine opskrifter, kommer på mobilen, giver de ofte… Læs hele anbefalingen her… “Stor glæde af opskrifterne”

Palle
Se alle anbefalinger her

Meget tilfreds med masser af grønt

Jeg er meget tilfreds og det er kun 14 dage siden jeg prøvede dine opskrifter. Meget varieret og masser af “grønt” tak. VH Britt

britt andersen
Se alle anbefalinger her

Gode råd og opskrifter

Du kommer med mange gode råd og nogle gode opskrifter, som jeg kan bruge. Maria Albrechtsen

Maria Albrechtsen
Se alle anbefalinger her

Er blevet afhængig af siden

Jeg har efterhånden prøvet en del af madensverdens opskrifter både til vores aftensmad og til vores hjemmebag og hver gang er det blevet en velsmagende og stor succes. Selv min mand kan være mere med, er så dejligt , vi… Læs hele anbefalingen her… “Er blevet afhængig af siden”

Line Bavnsfelt
Se alle anbefalinger her

Alletiders opskrifts samling

Alletiders opskrifts samling, studerer nøje opskrifterne igennem, og får lyst til at afprøve dem. Hilsen Britta

Britta Sørensen
Se alle anbefalinger her

Stor fan af Madens Verden

Jeg er stor fan af Madens Verden, bruger ikke andet. Skønne og nemme opskrifter 🙌 Lisa Andersen

Lisa Andersen
Se alle anbefalinger her

Jeg er SÅ glad for Madens Verden

Asparges med bacon, som jeg nettopp så, der vil jeg absolutt anbefale å surre litt gul smelteost rundt aspargesene før man dekker dem med bacon……. Herlig! Jeg er SÅ glad for at jeg ble obs på nettstedet Madens Verden, og… Læs hele anbefalingen her… “Jeg er SÅ glad for Madens Verden”

Tor Bille Langeland
Se alle anbefalinger her

Det er en fantastisk hjemmeside

Det er en fantastisk hjemmeside. Bruger den rigtig meget – og er helt vild med søgefunktionen 👍 Virkelig gode opskrifter 😉😉 Hanne Damkjær

Hanne Damkjær
Se alle anbefalinger her

Inspirerende blog

Jeg har prøvet at bage mange rugbrød og aldrig været heldig med det. Men dit rugbrød er helt fantastisk. Tager lang tid men god mad tager jo lang tid. Hjertelig tak for opskriften og en inspirerende blog.

Alice Schack Furuberg
Se alle anbefalinger her

Meget tilfreds

Gode på alle opskrifter. Er meget tilfreds.

HJ
Se alle anbefalinger her

Nu kan jeg få maden til at smage af noget!

Hej Holger Tusind, tusind tak for denne fantastiske side. Jeg er blevet totalt afhængig af dine skønne og let tilgængelige opskrifter. Nu kan jeg få maden til at smage af andet af noget, og råvarerne er noget man kan få… Læs hele anbefalingen her… “Nu kan jeg få maden til at smage af noget!”

Lisbeth Hesselholt Andersen
Se alle anbefalinger her

Har prøvet verdens bedste rundstykker.

Har prøvet verdens bedste rundstykker. og de var det Bløddejen fungerer også.

Bjørn Petersen
Se alle anbefalinger her

Overskuelige opskrifter

Jeg vil på det varmeste anbefale Madens Verden, opskrifterne er overskuelige, og resultatet er altid godt. Jeg takker mange gange, da jeg ikke er nogen kok, men følger jeg jeres opskrifter, har resultatet været godt. Med venlig hilsen Lisbeth

Lisbeth
Se alle anbefalinger her

Gode opskrifter til en travl hverdag

Så mange gode opskrifter og ideer til god mad. Mange nemme og simple i en travl hverdag, og er så velsmagende og sunde.

Thomas H. Pedersen
Se alle anbefalinger her

Gode opskrifter til grillen

Jeg elsker at grille og har fået mange fantastiske opskrifter til min gasgrill her i Madens Verden.

Jan Maarlev
Se alle anbefalinger her

Fantastisk bagt æggekage

Fantastisk bagt æggekage👍😊. Så kan den ikke blive bedre😊🌺 Ann

Ann
Se alle anbefalinger her

Bruger mange af dine opskrifter

Jeg syntes det er en rigtig god side du har lavet. Vi bruger mange af dine opskrifter, speciel gryderetterne. Tak for en god side. Thomas

thomas
Se alle anbefalinger her

Altid velsmagende mad

Glad for denne side og bruger den flittigt. Altid velsmagende og lækker mad fra denne side.

Susanne Bjødstrup Laugesen
Se alle anbefalinger her

Verdens bedste kogebog

Madens verden er ganske enkelt verdens bedste kogebog. Man kan finde ALT hvad der er værd at vide om mad- skrevet så alle kan forstå det. Jeg bruger Madens Verden hver dag for ny inspiration.

Bente Petersen
Se alle anbefalinger her

Nemme og forståelige opskrifter

Her i huset er vi gamle folk, og kan ikke rigtig med alle de nye sære ting der bruges til mad. Men gode gammeldags retter, med grøntsager til, kan vi li`- Og blandt opskrifterne her er inspiration til at gøre… Læs hele anbefalingen her… “Nemme og forståelige opskrifter”

elly elversøe
Se alle anbefalinger her

Størst på kager

Størst på det du bruger til kager. VH Eva

eva lindtoft sørensen
Se alle anbefalinger her

Forloren mørbrad med luftig kartoffelmos er en super ret

Forloren Mørbrad med luftig kartoffelmos og dampede Brcocoli.ken som blev erstattet med Rødvi Fulgte opskriften undtaget Cherry Eddi som blev erstattet med Æblesider eddike og et stort Elstar æble i.skåret i 4 stykker. Kartoffelmosen blev lavet af 3 bagekartofler og… Læs hele anbefalingen her… “Forloren mørbrad med luftig kartoffelmos er en super ret”

LARS S.M.
Se alle anbefalinger her

Dejligt med så mange ovnretter

Tak for nogle dejlige og nemme opskrifter. Jeg har som forholdsvis ny bruger allerede haft meget glæde af dem. Det er specielt dejligt med så mange ovnretter. Ulla Marqversen

Ulla Marqversen
Se alle anbefalinger her

Gode og velsmagende retter

Gode velsmagende retter der er lette at lave. VH Kjeld

Kjeld Brask
Se alle anbefalinger her

Lækker mad

Det er rigtig lækker mad. Og der er nok af den. Tak for en fantastisk netkogebog, vil klart anbefale den

Christina Vinsti Green Rasmussen
Se alle anbefalinger her

Jeg er vildt begejstret for opskrifterne

Havde jeg bare opdaget din side noget før.. Jeg er vildt begejstret. Så nu må jeg igang med gryderne og dine opskrifter, efter jeg er blevet enkemand.. Ha’ en god dag VH Kjeld Christensen

Kjeld Christensen
Se alle anbefalinger her

Aldrig har stegt flæsk smagt bedre

Stegt flæsk. Jeg er simpelthen så glad for den opskrift i viser. Aldrig har stegt flæsk været mere lækkert, og med sprød svær. Men man skal være over det de sidste 10 minutter hvor temperaturen bliver hævet til 230 –… Læs hele anbefalingen her… “Aldrig har stegt flæsk smagt bedre”

Per Vinther Nielsen
Se alle anbefalinger her

Varm anbefaling

Hvis jeg leder efter en eller anden opskrift er det første sted jeg kigger helt sikkert Madens Verden . Fantastisk godt og nemt forklaret og indtil nu er der ikke noget der er mislykket . Kan VARMT anbefales. Keep going… Læs hele anbefalingen her… “Varm anbefaling”

Dorte Ettner
Se alle anbefalinger her

Opskrifterne er nemme at gå til

Hej Holger. Jeg har altid været glad for at lave mad og i en travl hverdag med tenagebørn, må det også gerne være nemt,hurtigt og lækkert. Din opskrifter er dejlige nemme at gå til, samt der er rigtig mange inspirerende… Læs hele anbefalingen her… “Opskrifterne er nemme at gå til”

Steen Jimmy Petersen
Se alle anbefalinger her

Rigtig gode velsmagende retter

Er lige begyndt, tak for gode og nemme opskrifter. Rigtig gode velsmagende retter, som jeg vil bruge meget. MVH Niels Peter Kjer

Niels peter kjer
Se alle anbefalinger her

Anbefaler de super lækre boller

Jeg kan helt klart anbefale de klassiske boller her på siden. De er super lækre og luftige. Mmm, siger jeg bare!!

billede med boller på bageplade
Mercedes
Se alle anbefalinger her

Jeg kan varmt anbefale siden

Jeg kan varmt anbefale siden her. Mange af opskrifterne er nemme og hurtige at gå igang. Så er det bare op til dig, at bestemme dig for hvad du / familien har lyst i dag. Bon appetit 🙂 VH Carsten Veisig

Carsten Veisig
Se alle anbefalinger her

Vild med opskrifterne

Jeg er VILD med denne side – får en masse god inspiration til madlavningen … og har aldrig været uheldig med jeres opskrifter  I LOVE IT 

Vibeke Møller Pedersen
Se alle anbefalinger her

Lækker jægergryde

Jeg har prøvet at lave jægergryden med ris og cocktail pølser. Vil varmt anbefale den den var virkelig god og smagfuld. Den får 5 stjerner med en pil opad.

Erland Søndergaard Hansen
Se alle anbefalinger her

I giver mig altid gode ideer til aftensmaden

Jeg synes, at I er pragtfulde. Når man ikke lige ved, hvad mad man skal lave til aften, slår jeg da lige op på madens verden. I kan altid give en ide. Anne Marie

Anne Marie Westerberg
Se alle anbefalinger her

Copyright © 2019 · Alle rettigheder tilhører Madensverden.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@madensverden.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.OKLæs mere