Sådan laver du en gryde med karrykylling, der krydres med karry og paprika. Karrykyllingen serveres med basmati-ris.
Gryde med karrykylling er en rigtig god middagsret til hele familien. Server den med basmati-ris, som passer godt til retten.
Du kan også bruge fuldkornsris, så du sikrer dig, at I får gode kostfibre til aftensmaden.
Denne opskrift er ikke for krydret, men du kan jo selv justere med mere karry og eventuelt også lidt chili eller rød karrypasta, hvis du ønsker mere varme i retten.
Opskrift på gryde med karrykylling
Ingredienser
- 450 gram kyllingebryst
- 2 rødløg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 250 gram champignon
- 2 håndfulde savoykål - strimlet
- 15 tomater - små
- 2 tsk karry
- 1 tsk paprika
- 3 dl hønsebouillon
- 1 dl fløde
- 1 teskefuld æbleeddike
- 1 teskefuld sukker
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Hak rødløg og hvidløg fint, og skær kyllingebryst i mundrette stykker.
- Kom lidt olie i en varm gryde, og svits løg og hvidløg kort sammen med karry og paprika.
- Tilsæt så kylling og brun det godt af.
- Skær peberfrugter i små tern, og champignon i skiver, og kom det derefter på panden, og lad det svitse med.
- Hæld hønsebouillon ved, kom de hele, små tomater i sammen med strimlet savoykål, og lad det småsimre i cirka 15 minutter.
- Kog basmati ris som anvist på pakken.
- Kom fløde ved, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments