Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
Min opskrift på nem kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter.
Det er kyllingebryst, som halveres og brunes i lidt smør, inden det steges i ovnen sammen med små tomater og den lækre marinade.
Marianden anvendes så som en let stegesky over kødet ved servering - det smager virkelig godt!
Opskriften er beregnet til fire personer med et kyllingebryst til hver.
Opskrift på nem kylling
Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingebryst filet - halveret på langs
- 1 spiseskefuld smør - til bruning
- 250 gram tomater - små
Marinade
- 4 spiseskefulde soja
- 2 spiseskefulde honning
- 1 spiseskefuld æbleeddike - eller anden lys eddike
- 2 spiseskefulde citronsaft - friskpresset
- 1 teskefuld oregano - tørret
- 1 teskefuld paprika
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kyllingebrystfileterne halveres på den lange led, og brunes derefter af i lidt smør på en meget varm pande. Krydres med salt og friskkværnet peber.
- Læg de brunede stykker kylling i en lille bradepande eller ildfast fad.
- Fordel de små tomater rundt på kyllingestykkerne.
- Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over kyllingekødet.
- Stil fadet med nem kylling og tomater ind i ovnen, hvor det skal have ca. 15 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Nem kylling serveres straks, og blandt andet en pasta med krydderurter passer perfekt til.
Ved anretningen kan kyllingestykkerne evt. pyntes med lidt frisk timian.
Se også mine populære opskrifter på:
Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret
Kylling med tilbehør fra det italienske køkken
Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs
- Ingen reklamer og annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe lækre opskrifter
- Fortsat udvikling af Danmarks bedste madunivers
- Kæmpe tak herfra fordi du bakker op om Madens Verden
Erling Sørensen
Har brugt opskriften ved besøg af både danske og norske gæster. De var begejstret for denne ret!
Heidi Christiansen
Lækker opskrift
Bitten Nielsen
Kan man jævne sovsen (marinaden?) lidt den er meget tynd?
Tak for mange gode opskrifter ☺️
Kh. Bitten
Jan Ohlsen
Der ikke noget om at kyllingerne skal i marinade og hvor lang tid