Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
Min opskrift på nem kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter.
Det er kyllingebryst, som halveres og brunes i lidt smør, inden det steges i ovnen sammen med små tomater og den lækre marinade.
Marianden anvendes så som en let stegesky over kødet ved servering - det smager virkelig godt!
Opskriften er beregnet til fire personer med et kyllingebryst til hver.
Opskrift på nem kylling
Ingredienser
- 4 stk. kyllingebryst filet halveret på langs
- 1 spiseskefuld smør til bruning
- 250 gram små tomater
Marinade
- 4 spiseskefulde soja
- 2 spiseskefulde honning
- 1 spiseskefuld æbleeddike eller anden lys eddike
- 2 spiseskefulde citronsaft friskpresset
- 1 teskefuld oregano tørret
- 1 teskefuld paprika
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Kyllingebrystfileterne halveres på den lange led, og brunes derefter af i lidt smør på en meget varm pande. Krydres med salt og friskkværnet peber.
- Læg de brunede stykker kylling i en lille bradepande eller ildfast fad.
- Fordel de sm tomater rundt på kyllingestykkerne.
- Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over kyllingekødet.
- Stil fadet med nem kylling og tomater ind i ovnen, hvor det skal have ca. 15 minutter.
Næringsindhold
Tips
Nem kylling serveres straks, og blandt andet en pasta med krydderurter passer perfekt til.
Ved anretningen kan kyllingestykkerne evt. pyntes med lidt frisk timian.
Se også disse kyllingeopskrifter:
Jan Ohlsen
Der ikke noget om at kyllingerne skal i marinade og hvor lang tid