Her er en nem opskrift på casserole med oksekød og pasta. Retten minder om en lasagne, og den er himmelsk god hverdagsmad, som alle kan lide.
Casserole med oksekød og pasta er nem mad, der bages færdig i ovnen.
Retten kan minde lidt om en lasagne - og så alligevel ikke.
Det er god og lækker hverdagsmad, da en casserole ikke tager lang tid at lave.
Opskrift på casserole med oksekød
Ingredienser
- 250 g pastapenne eller pastaskruer
- 1 spsk. smør
- 500 g hakket oksekød
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- salt og friskkværnet peber
- Lidt oregano tørret
- 1 pakke flødeost evt. light
- 1½ dl creme fraiche
- 1 bæger hytteost
- 1 grøn peber i tern
- 1 løg i tern
Sådan gør du
- Kog pastapenne og vend dem i smør. Lad dem vente. Du kan som sagt også anvende pastaskruer.
- Lav en kødsauce af fars, løg, hvidløg, hakkede tomater, salt, peber og oregano. Lad den lige simre 10 minutter.
- Bland creme fraiche med de to slags oste, hakket løg, hakket peberfrugt, friskkværnet peber og salt.
- Smør et fad og læg et lag af pasta, så et lag af osteblandingen, igen et lag pasta og et lag osteblanding. Sådan laves en casserole med oksekød.
- Til sidst kommes kødsauce på, og så skal din casserole i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 minutter.
Næringsindhold
Tips
Den færdige casserole med oksekød og pasta serveres straks - evt. sammen med dampede bønner og et stykke brød.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments