Sådan laver du de bedste mørbradspyd med svinemørbrad og squash. Mørbradternene marineres i lidt balsamico og grilles i 10 minutter.
Til mørbradspyd til tre personer skal du bruge:
1 svinemørbrad
En halv squash
2 spiseskefulde balsamico
2 spiseskefulde olivenolie
2 teskefulde tørret oregano
1 teskefuld groft salt
Friskkværnet peber
Sådan laver du det bedste mørbradspyd:
Læg grillspyd af træ i blød i koldt vand en time før brug.
Skær squash ud i tykke skiver, og del dem i kvarte.
Afpuds svinemørbraden for sølvsene og fedt, og skær mørbraden i store tern.
Kom mørbradtern op i en skål sammen med balsamico, olivenolie, oregano og salt.
Vend kødet godt rundt med fingrene.
Træk skiftesvis mørbrad og squash på grillspyd - det passer cirka med tre stykker kød og tre stykker squash på hvert spyd.
Grill så mørbradspydene ved direkte varme, men på lavt blus på gasgrillen, så de ikke brænder på.
Smør risten med lidt rapsolie, læg mørbradspyd på - og luk låget. Grill i fem minutter på den ene side, og vend spydene med en pincet.
Grill mørbradspydene færdige i 4-5 minutter på den anden side, og krydr dem med friskkværnet peber.
Servér eventuelt med en dejlig bønnesalat med bulgur.

Comments
No Comments