Ugens madplan uge 20 kommer her med syv lækre bud på, hvad du kan servere til aftensmad i den kommende uge.
Ugens madplan uge 20 har alt fra kyllingebøffer over italiensk fyldt svinemørbrad til en vegetarisk pastaret på menuen til den kommende uge.
Med ugens madplan får du nemlig en lækker og varieret menu med en opskrift til hvert aftensmåltid i den kommende uge.
Og hver uge har jeg sammensat madplanen med årstidens grøntsager og forskellig slags kød, ligesom der også er en vegetarisk dag og en dag med fisk hver uge i madplanen.
Og det er en skøn årstid i forhold til grøntsager. For nu kan vi for eksempel få både hvide og grønne asparges, og det skal der blandt andet til i den frikassé, der er på søndag aften i ugens madplan uge 20.
Du kan som altid vælge at lave alle retterne i ugens madplan - eller du kan plukke de retter ud, du har lyst til at lave, og måske supplere med andre retter her fra Madens Verden.
Du kan nemt søge andre opskrifter frem ved at skrive navnet på en ret eller en ingrediens i søgefeltet øverst på siden.
Eller du kan kigge i tidligere ugers madplaner, som du finder her:
Her kommer ugens madplan uge 20:
Mandag: Kyllingebøffer med speltsalat
Ugen starter med lækre kyllingebøffer lavet af hakket kylling og med en skøn og sund speltsalat til med bagte gulerødder, spinat og tørrede tranebær.
Tirsdag: Makaroni med bagte tomater og spinat
Tirsdag er kødfri dag, og der er en lækker pastaret på menuen, nemlig makaroni med bagte tomater og spinat.
Onsdag: Fiskefilet med råkostsalat med spidskål og gulerødder
Fiskeretten denne uge er lækre panerede rødspættefileter serveret med råkostsalat med spidskål og gulerødder. Hvis I er meget sultne, kan I servere et stykke brød til.
Torsdag: Orientalsk risret ala Knorr
Torsdag aften skal I have orientalsk risret med oksekød. En lækker og nem ret, som alle kan lide.
Fredag: Italiensk fyldt svinemørbrad med pastasalat
Fredag aften er der en virkelig lækker menu. Her skal I have italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. Og til det en sund og grøn pastasalat med broccoli og ærter, vendt med en nem persilleolie.
Lørdag: Kylling i estragonsauce, råstegte kartofler og honningglaserede grøntsager
Kylling i estragonsauce er en nem og lækker måde at lave kylling på og oplagt, hvis I skal have gæster lørdag aften. Server skønne råstegte kartofler til og honningglaserede gulerødder, grønne asparges og rødløg.
Søndag: Frikassé med kalv, grønne og hvide asparges
Søndag skal I have en rigtig søndagsmiddag: Frikassé med kalv med både grønne og hvide asparges, serveret med nye (udenlandske) kartofler. Så smager det lidt af sommer.
Ugens kage: Rabarberdrøm
Rabarberdrøm er en drøm af en rabarberkage, og den har en herlig syrlighed fra rabarberne. På toppen er der en let og luftig bagt marengs. Glæd dig til denne uges kage!
Rigtig god fornøjelse med ugens madplan og velbekomme!
Din bedømmelse
-
Ugens madplan uge 20
Stem her
( stemmer)
Comments
No Comments