• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Opskrift på honningglaserede grøntsager

Opskrift på honningglaserede grøntsager

billederesultat for honningglaserede grøntsager
4.8 fra 28 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2.7k
SHARES
FacebookMessenger2.7kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 2. november 2020 - Udgivet: 2. november 2020

Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.

De honningglaserede grøntsager er både sunde og lækre som tilbehør til alt fra fisk og kylling til de tungere retter med oksekød.

Husk ikke at stege grøntsagerne for længe, for de må gerne have et lille bid, og ikke være for slatne.

Her er det lavet med blandt andet gulerødder og asparges, men andre grøntsager kan selvfølgelig også bruges.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på honningglaserede grøntsager

billederesultat for honningglaserede grøntsager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Opskrift på honningglaserede grøntsager

4.75 fra 28 stemmer
Sådan laver du nemt honningglaserede grøntsager, der tilberedes på en pande. Her er det med gulerødder, grønne asparges og rødløg i honning.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3-4 gulerødder - mellemstore
  • 1 bundt grønne asparges
  • 2 rødløg
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk honning
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Gulerødder vaskes og snittes derefter i tynde og aflange stænger.
  2. Knæk den nederste og træge del af de grønne asparges, og smid den del ud. Asparges skæres derefter i mundrette stykker på skrå.
  3. Rødløg pilles og snittes i tykke skiver.
  4. Smelt et par spiseskefulde smør på en varm pande, og sautér derefter grøntsagerne i et par minutter. Vend grøntsagerne forsigtigt rundt.
  5. Kom så honning ved, og lad nu grøntsagerne glaserede i smør og honning. Det tager nogle minutter.
  6. Krydr med salt og peber, hvorefter de honningglaserede grøntsager serveres straks.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Honningglaserede grøntsager er gode som tilbehør til mange slags kød, herunder en velstegt ribeye af marmoreret oksefilet.

Se også disse opskrifter:

Cremede gulerødder

4.9 fra 11 stemmer
Cremede gulerødder, eller gulerødder a la creme, er en lækker opskrift med gulerødder og fløde, som passer som tilbehør til mange retter.
Gå til opskrift
billede med cremede gulerødder

Gulerødder med bacon og honning - nemt og lækkert tilbehør

4.7 fra 6 stemmer
Her får du opskriften på gulerødder med bacon, der er små snackgulerødder omviklet med baconskiver og penslet med honning.
Gå til opskrift
Billede resultat for gulerødder med bacon

Grillede grøntsager i sølvpapir (kan laves i forvejen)

5 fra 2 stemmer
Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.
Gå til opskrift
billede med grillede grøntsager
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required