Se her hvordan du laver grillede grøntsager i sølvpapir. Grøntsagerne, der består af små kartofler, gulerødder og grønne asparges, klargøres i forvejen i pakker af sølvpapir, hvor du også kommer lidt smør og persille ved. Derefter er de lige til at lægge på grillen når de skal bruges.
Dette er en nem og lækker opskrift på grillede grøntsager som tilbehør til kød og kylling fra grillen.
Pakkerne kan med fordel laves i god tid i forvejen, og så skal de blot grilles ved indirekte varme i cirka 10 minutter inden servering.
Indholdet kan selvfølgelig varieres som du synes, så du behøver ikke slavisk stå og veje grøntsagerne af. Brug de mængder du synes.
Pakkerne kan selvfølgelig også blot laves med kartofler, smør og persille.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på grillede grøntsager
Ingredienser
- 400 gram kartofler gerne små kartofler
- 300 gram gulerødder
- 1 bundt grønne asparges
- smør
- 1 bundt persille
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- De små kartofler vaskes og kommes i en gryde med letsaltet vand. Koges næsten møre, men husk de også skal grilles, og derfor skal de ikke koges for meget.
- Gulerødderne skæres i mindre stave, og koges et par minutter i letsaltet vand - eventuelt sammen med kartoflerne.
- De grønne asparges klargøres ved at brække rodstykket af, hvorefter de blot blancheres et halvt minut i letsaltet vand.
- Anret grøntsagerne på fire stykker sølvpapir, som du kan se på billedet.
- Skær skiver af smør og læg en skive på hver pakke.
- Hak persille fint og drys over grøntsager og smør.
- Krydr med lidt salt og peber, og luk derefter pakkerne sammen, Nu er de klar til grillen, og kan opbevares på køl indtil de skal bruges.
- De grillede grøntsager i sølvpapir grilles ved indirekte varme i cirka 10 minutter. Nydes straks derefter.
Næringsindhold
Tips
De grillede grøntsager serveres straks, og du kan sagtens variere mængden af de enkelte grøntsager som du synes.
Udskift også gerne nogle af grøntsagerne med andre.
Flere opskrifter på tilbehør til grillen:
Comments
No Comments