Syltede hvide løg er fremragende i blandet andet en burger eller til sild og meget andet. Her får du min opskrift på de syltede almindelige løg.
Syltede hvide løg er super nemme at lave, og de går underværker i eksempelvis en god burger.
Det er syltede almindelige løg, hvor du lynhurtigt snitter og sylter de hvide zittauerløg.
Syltede løg er hurtige at lave, men lav dem gerne i god tid, så de kan nå at trække.
Helst mindst et par timer før, men du kan godt bruge løgene allerede efter en times tid. Men de bliver altså endnu bedre, hvis du lader løgene trække længere tid i lagen.
Opskrift på syltede hvide løg
Ingredienser
- 2-3 løg - mellemstore og almindelige zittauerløg
- 75 gram vand
- 75 gram eddike
- 75 gram sukker
- 20 peberkorn - sorte
Sådan gør du
- Løg pilles og snittes i tynde skiver.
- Vand, eddike og sukker vejes af en i lille gryde.
- Kog eddikelagen op og rør sukkeret helt ud i lagen.
- Læg de snittede løgringe ned i eddikelagen.
- Skru ned for varmen, og lad du de syltede hvide løg simre i ca. 5 minutter.
- Hæld de de kogte løg på et glas, der er skyllet med kogende vand og tilsæt peberkorn. Lidt mynte er også godt i glasset, men kan undværes.
Næringsindhold
Note
De syltede hvide løg opbevares på køl, hvor de sagtens kan holde sig i 2-3 uger.
Skal de syltede løg opbevares i længere tid, kan du med fordel tilsætte lidt Atamon.
Se også disse opskrifter:

Comments
No Comments