• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Hjemmelavet burger - verdens bedste med brioche boller

Holger Rørby Madsen
Verdens bedste burger med hjemmelavet burgerbolle, en god burgerbøf, og selvfølgelig salat, chilimayo, ost og bacon. Bedre bliver det ikke. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Burger

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på verdens bedste burger, hvor både burgerbøffer og burgerboller laves helt fra bunden. Det giver en virkelig lækker hjemmelavet burger.
  2. Opskrift på verdens bedste burger
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Se video til opskrift
  6. Næringsindhold
  7. Tips
  8. Se flere opskriter
4.74 fra 26 stemmer
Gå til opskrift

Opskrift på verdens bedste burger, hvor både burgerbøffer og burgerboller laves helt fra bunden. Det giver en virkelig lækker hjemmelavet burger.

Skal du ikke lige prøve verdens bedste burger, der naturligvis smager himmelsk godt? Bøfferne laves med en kvalitets oksekød, der steges og krydres med salt og friskkværnet peber.

Burgeren er inspireret af den populære burger fra Spektakel i Gudhjem på Bornholm, der med denne burger vandt titlen som Danmarks Bedste Burger. Den opgraderer jeg gerne til Verdens Bedste Burger!

Denne opskrift er med en lækker og saftig brioche bolle, men er du mere til en klassisk hjemmelavet burgerbolle med sesam, kan du se vores opskrift på disse: hjemmelavede burgerboller.

Opskriften giver fire burgere, hvor der er beregnet én pr. person. Serveres gerne med pommes frites til.

Opskrift på verdens bedste burger

4.7 fra 26 stemmer
RetAftensmad
KøkkenAmerikansk
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 30 minutter minutter
Mængde: 4 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

Burger

  • 600 gram hakket oksekød - med 10% fedt
  • salt og friskkværnet peber

Syltede rødløg

  • 2 rødløg
  • 100 gram vand
  • 100 gram eddike - alm. lagereddike
  • 50 gram sukker
  • 10 peberkorn

Salat

  • 1 crisp salat - eller anden salat

Chilimayo

  • 1 portion chilimayo - opskrift på hjemmelavet chilimayo finder du her

Bacon

  • 8 skiver bacon - steges sprøde i ovn

Ost

  • 4 skiver ost - efter eget valg

Desuden

  • 1 håndfuld ærteskud - kan erstattes med rucola
  • 4 burgerboller
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Burgerboller: Bag først burgerbollerne som angivet i opskriften. De bliver vildt gode. Du kan selvfølgelig også købe færdigbagte burgerboller. Det er op til dig.
  • Syltede rødløg: Vand koges op i en lille gryde sammen eddike (alm. lagereddike), sukker og peberkorn. Tages af kogepladen. Rødløg halveres, skæres i tynde skiver og kommes i lagen. Trækker mindst 30 minutter - gerne nogle timer eller et døgn.
    syltede rødløg til verdens bedste burger
  • Chilimayo: Lav en portion chilimayo som anvist i linket. Det tager kun et minuts tid.
  • Bacon: Baconskiver kommes på en bageplade med bagepapir, og steges sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft. Det tager omkring 10 minutter. Læg de sprøde baconskiver til afdrypning på køkkenrulle.
  • Bøffer: Form det hakkede oksekød til fire lige store bøffer. Hakkes med bagsiden af en kniv. Burgerbøfferne grilles eller steges i ca. 3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Krydres med salt og friskkværnet peber.
    burgerbøffer grilles eller pandesteges
  • Salat: Salat skylles, slynges og brækkes i passende stykker. Jeg bruger gerne en crisp salat, men iceberg, romaine eller andre salater kan også anvendes.
  • Samljng af verdens bedste burger: Flæk fire burgerboller og smør med chilimayo på både over- og underbolle.
    kom chilimayo på burgerbollerne
  • Derpå lægges salat og en burgerbøf.
    burgerbøffer lægges på salaten i burgeren
  • Læg så et stykke ost og derefter de lækre og syltede rødløg.
    ost og syltede rødløg kommes på burgeren
  • Endelig toppes med et par sprøde skiver bacon og friske ærteskud. Ærteskud kan erstattes med rucola.
    verdens bedste burger toppes med friske ærteskud

Se video til opskrift

Næringsindhold

Næringsindhold
Verdens bedste burger
Mængde pr. portion
Kalorier
778
% Daglig værdi*
Fedt
 
51
g
78
%
Mættet fedt
 
19
g
119
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
18
g
Kolesterol
 
140
mg
47
%
Natrium
 
1201
mg
52
%
Kalium
 
566
mg
16
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
18
g
20
%
Protein
 
38
g
76
%
Vitamin A
 
293
IU
6
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
304
mg
30
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Verdens bedste burger serveres straks, og en god omgang hjemmelavede pommes frites passer jo altid godt til en hjemmelavet burger.

stik en pind gennem burgeren og så er den klar til servering
Verdens bedste burger er klar til servering. Let og elegant. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Se flere opskriter

  • billede med hjemmelavet cheeseburger
    Hjemmelavet cheeseburger a la McDonalds
  • billede med ribbensandwich
    Ribbensandwich - lækker sandwich med ribbensteg
  • billede med hamburger
    Sådan laver du hamburger som på McDonalds
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 481
  • 43
  • 10
  • 2
  • 5
  • 2
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Italienske frikadeller - nem opskrift med tomatsovs
Roastbeef i ovn - opskrift med stegetid og kernetemperatur »

Populært indhold lige nu

billederesultat for vand

Vand: Hvor meget skal man drikke og andre fakta

billede med gin and tonic drink

Gin and tonic - opskrift på den populære drink

spinatgryde

Spinatgryde med kylling, karry og ris (på 20 minutter)

billede til bistik kage

Bistik - sønderjysk kage med mandeltopping

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.7 fra 26 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenAmerikansk
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 1 time time
Samlet tid: 1 time time 30 minutter minutter
Mængde: 4 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!