Mojito kylling er en opskrift til, som elsker mojito. Det er grillede stykker kyllingebryst, der er marineret i rom, lime og mynteblade. Cubansk grillmad.
Mojito kylling lyder som den perfekte kødret på grillen, og det er da også lige hvad den er.
Hvis du er vild med den populære mojito drink, ja så skal du abolut prøve opskriften på kyllingekød, der er marineret i den lækre mojito marinade.
Kyllingekødet er nemt at marinere og tilberede, og du skal blot lige sætte nogle timer af, mens kødet ligger i posen og trækker masser af mojito smag.
Opskrift på mojito kylling
Mojito kylling på grill med rom, lime og mynte
Ingredienser
- 4 kyllingebrystfileter - halveret
- 1 lime - saften af den
- 1 dl rom - mørk
- 4 spsk. mynte - finthakkede blade
- 2 spsk. Cane syrup
- havsalt
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Afpuds kyllingebrysterne og halver dem.
- Pisk ingredienserne til marinaden godt sammen, vær sikker på at siruppen bliver godt pisket ud.
- Kom kyllingefileterne i en frysepose, hæld marinaden ved og luk posen tæt til.
- Ælt marinaden godt ind i kyllingen og lad den marinere i MINDST 4 timer. Gerne længere, hvis du har tiden til det.
- Tag kyllingestykkerne op af marinaden og læg på en godt varm grill, grill dem til de er netop gennemstegte. Det tager ca. 10 minutter, afhængig af hvor varm grillen er.
Del dine ideer og tanker med os andre her: