• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater

Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater
4.6 fra 12 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
958
SHARES
FacebookMessenger958PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 24. april 2024 - Udgivet: 8. oktober 2022

Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.

Italiensk fyldt svinemørbrad er en virkelig lækker ret til aftensmad, som bestemt også kan anbefales som gæstemad.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med blandt andet spinat og soltørrede tomater, inden den omvikles med bacon.

Jeg plejer at brune mørbraden i lidt smør på en pande, men du kan også godt stille den direkte i ovnen, hvor du dog så skal give den et par minutter mere. Opskriften er beregnet til fire personer.

Indhold
  • Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
  • Italiensk fyldt svinemørbrad
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Billeder
  • Tips
  • Fyldt mørbrad
  • Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)
  • Bedste luksus mørbradgryde
  • Helstegt svinemørbrad i ovn
  • Svinemørbrad med pasta, salvie og fløde
  • Svinemørbrad i mangosauce
  • Svinemørbrad stegt som vildt
  • FAQ
  • Kommentarer
Italiensk fyldt svinemørbrad med spinat og soltørrede tomater
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Italiensk fyldt svinemørbrad

4.59 fra 12 stemmer
Her får du min opskrift på italiensk fyldt svinemørbrad med frisk spinat, soltørrede tomater, krydderurter og bacon. En smagfuld aftensmad.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 267
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 75 g spinat - frisk, steges kort i lidt olie
  • 3 spsk soltørrede tomater - i olie, hakket fint
  • Lidt salvie - hakket
  • Lidt timian - hakket
  • 1 citron - økologisk
  • 10 skiver bacon - måske lidt flere

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Svinemørbrad pudses af og snittes op på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Bankes evt. let ud med hånden.
  3. Krydr kødet med salt, friskkværnet peber og drys med hvidløgspulver.
  4. Varm en pande op, kom en sjat olivenolie på og steg den friske spinat så den netop falder sammen. Fordeles derefter på kødet. Det er lækkert i en italiensk fyldt svinemørbrad.
  5. Kom også soltørrede tomater på, og lad gerne lidt af olien fra glasset følge med. Slut af med lidt friske og hakkede krydderurter i form af salvie og timian. Rosmarin er også godt. Riv også lidt citronskal over.
  6. Rul mørbraden stramt sammen og få fyldet med hele vejen. Lægges forsigtigt til side.
  7. Læg ca. 10 skiver bacon i skiver ved siden af hinanden, så de netop overlapper hinanden. Rækken af baconskiver skal være lige så bred som din svinemørbrad.
  8. Læg nu forsigtigt den fyldt italienske svinemørbrad over på baconskiverne, og luk skiverne til tæt om kødet. Bind mørbraden med bomuldssnor.
  9. Kom lidt olie og smør på en varm stegepande, og brun hurtigt mørbraden hele vejen rundt.
  10. Italiensk fyldt svinemørbrad lægges nu i et ildfast fad, og steges færdig i ovnen ved 200 grader varmluft, hvor mørbraden skal have ca. 18 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 267kcalKulhydrater: 7gProtein: 43gFedt: 8gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.1gKolesterol: 98mgNatrium: 1679mgKalium: 886mgKostfibre: 2gSukker: 2gVitamin A: 1883IUVitamin C: 24mgCalcium: 57mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Billeder

Her er nogle billeder fra min tilbereding af retten:

svinemørbrad flækket og krydret
svinemørbrad med fyld af spinat og soltørrede tomater
fyldt svinemørbrad omviklet med bacon

Tips

Italiensk fyldt svinemørbrad må gerne hvile fem minutter på et skærebræt, inden den skæres ud i passende skiver. Husk at fjerne bomuldssnoren først!

Tilbehør til den fyldte mørbrad med spinat kan være en klassisk ærterisotto eller sund pastasalat.

Flere inspirerende opskrifter:

Fyldt mørbrad

4.8 fra 23 stemmer
Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.
Gå til opskrift
billederesultat for fyldt mørbrad

Svinemørbrad med bacon stegt i ovn (med tilbehør)

4.8 fra 44 stemmer
Her er min opskrift på svinemørbrad med bacon. Det er mørbrad med bacon, som du nemt steger i ovn, og der er forslag til tilbehør og sovs.
Gå til opskrift
svinemørbrad med bacon udskæring

Bedste luksus mørbradgryde

4.8 fra 525 stemmer
Opskrift på mørbradgryde, der er en populær gryderet med svinemørbrad, bacon og champignon. Mørbradgryden er nem at lave og perfekt til aftensmad.
Gå til opskrift
billede med mørbradgryde

Helstegt svinemørbrad i ovn

4.8 fra 141 stemmer
Lækker opskrift på helstegt svinemørbrad i ovn, der steges uden brug af sølvpapir. Stegetiden for hel mørbrad i ovn er ca. 18 minutter.
Gå til opskrift
Billederesultat for helstegt svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad med pasta, salvie og fløde

4.8 fra 6 stemmer
Her er min opskrift på svinemørbrad med pasta. En fyldt mørbrad med parmaskinke og salvie, der serveres på en bund af pasta med fløde.
Gå til opskrift
Svinemørbrad med pasta er en virkelig lækker og velsmagende pastaret med fyldt mørbrad. Retten er både nem og rimelig hurtig at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Svinemørbrad i mangosauce

5 fra 1 stemme
Få min opskrift på svinemørbrad i mangosauce, og retten er nem og hurtig at tilberede. Krydret, men stadig både mild og børnevenlig i smagen.
Gå til opskrift
Billede med svinemørbrad i mangosauce.

Svinemørbrad stegt som vildt

5 fra 11 stemmer
Her får du min opskrift på svinemørbrad stegt som vildt. Mørbraden steges på panden, og væden giver en virkelig lækker og vildtagtig sovs.
Gå til opskrift
svinemørbrad stegt som vildt

FAQ

Kan man udelade soltørrede tomater?

Ja, du kan godt lave den fyldte italienske mørbrad uden soltørrede tomater, men netop dem giver den autentiske italienske smag i retten.

Kan man bruge parmaskinke i stedet for bacon?

Ja, du kan sagtens udskifte bacon med parmaskinke. Fremgangsmåden er ellers den samme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Minna

    juni 28, 2024 at 8:13 pm

    Dejlig smagfuld ret

    Svar
  2. Jan Ohlsen

    september 06, 2022 at 8:17 am

    Kan man forberede mørbraden dagen før med spinat og det hele

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required