Få en lækker opskrift på fyldt svinemørbrad med mozzarella og bacon. Denne ret med mørbrad er også velegnet som gæstemad, og så er den nem at lave.
Fyldt svinemørbrad med mozzarella og bacon er super lækker mad til både hverdag og weekend, og så er retten rimelig nem og hurtig at tilberede.
Vil du gøre den fyldte svinemørbrad endnu mere lækker, så kan du komme nogle soltørrede tomater i, men husk lige at skære dem i tynde strimler først.
Opskriften er beregnet til fire personer, men er I meget glade for kød, skal du nok lave to mørbrad i stedet.
Opskrift på fyldt svinemørbrad
Ingredienser
- 1 svinemørbrad afpudset
- 1 pose mozzarella små og friske mozarella kugler
- 1 potte basilikum
- salt og friskkværnet peber
- 1 pakke bacon
Sådan gør du
- Flæk mørbraden på langs, men ikke hele vejen igennem!
- Læg film over og bank let med en kødhammer, så den bliver lidt mere flad.
- Krydr med salt og friskkværnet peber. Kom mozzarellakuglerne på sammen med basilikumblade og vikl bacon om, så mørbraden er bedst mulig lukket.
- Snør den fyldte svinemørbrad med snor.
- Brun mørbraden på en pande i lidt olie eller smør, så den før lidt stegeskorpe.
- Læg den i et fad og sæt den i ovnen ved 175 grader (varmluft). Sådan en fyldt svinemørbrad med mozzarella skal have ca. 18 minutter i ovnen.
- Tag den færdigstegte svinemørbrad ud, dæk den til og lad den hvile i et kvarters tid.
Næringsindhold
Note
Fyldt svinemørbrad med mozzarella skæres i skiver og serveres straks.
Tilbehør kan være mine knuste kartofler med hvidløgssmør, paprikasauce og en lækker salat med olie- og eddikedressing.
Her kan du i øvrigt se flere opskrifter på nem aftensmad.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments