Sådan laver du verdens nemmeste salat med rucola. Tilsæt små Juanita tomater, lidt løg og dryp med balsamico og olivenolie.
Til denne nemme salat med rucola og små tomater skal du bruge (til fire personer):
50 gram rucola
200 gram Juanita tomater - eller andre små tomater
1 løg
2 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde balsamico
Sådan laver du den bedste salat med rucola:
Rucola skylles grundigt, og slynges derefter helt tør for vand. Du kan med fordelen lade rucolaen trække 20 minutter i iskoldt vand inden den slynges tør. Det frisker den op og giver den fornyet sprødhed.
Fordel derefter den slyngede rucola i bunden af et serveringsfad eller salatskål.
Tomaterne vaskes, deles i halve med en skarp kniv, og lægges ovenpå rucolaen.
Løget pilles og skæres i helt tynde skiver (de skal være HELT tynde). Lægges tilsvarende ud over salaten.
Dryp derefter balsamico og olivenolie over salaten, og servér straks. Der er nok til fire personer, og en rest kan sagtens gemmes i køleskabet til madpakken dagen efter.
Det er en frisk og dejlig salat, der blandt andet passer godt til hakkebøffer med baconflødesovs.
Farverig og indbydende ser den ud, og alligevel er det verdens nemmeste salat med rucola. Blandet med lidt små tomater, løg, balsamico og olivenolie. Den er klar på et par minutter. Foto: Guffeliguf.dk.
Kom med din kommentar her