Her er den bedste opskrift på hokkaido med bacon, som bages i ovn. Her bindes baconskiver rundt om både af græskar, og det smager fantastisk.
Hokkaido med bacon er en perfekt måde at tilberede det populære græskar på, og så er det meget nemt at lave.
Her skæres både ud af hokkaido-græskarret, og derefter vikler du en skive bacon om hver. Krydr også med lidt paprika og hvidløgspulver, og så skal græskar med bacon bare en tur i ovnen.
Det gør, at græskarret bliver bagt og blødt, mens baconen er sprød og lækker. Og nej, du behøver ikke skrælle græskarret.
Opskriften er beregnet til fire personer, hvor du kan bruge det ovnbagte græskar med bacon som tilbehør til bøffer, koteletter og meget andet.
Opskrift på hokkaido med bacon
Ingredienser
- 1 hokkaido græskar
- 8 skiver bacon
- 2 spiseskefulde olivenolie
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 1 teskefuld paprika
- salt
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 200 °C varmluft.
- Skyl hokkaido græskarret og tør det af med et rent viskestykke. Du behøver ikke skrælle græskarret, da du sagtens kan spise skrællen efter bagning.
- Del græskarret på midten og fjern kerner og indmad med en spiseske. Skær derefter 8 både af.
- Vikl et stykke bacon om hvert stykke græskar, og læg din hokkaido med bacon på bageplade med bagepapir.
- Dryp dem med lidt olivenolie, og krydr med lidt hvidløgspulver, paprika og salt.
- Bages nu ca. 20 minutter, hvorefter du kan give dem 4-5 minutter under ovnens grill, så baconen på dine stykker hokkaido er sprødt.
Næringsindhold
Noter
Hokkaido med bacon serveres straks, og du kan evt. pynte med lidt timian.
Comments
No Comments