Varm grønkålssalat er en skøn og nem salat med frisk grønkål og lækre grønne asparges. Dertil en cremet balsamico med trøffel.
Her får du en dejlig opskrift på varm grønkålssalat, der blandt andet også laves med grønne asparges.
En nem og lækker salat med grønkål, der er god til mange slags retter.
Opskrift på varm grønkålssalat
Ingredienser
- 1 pose grønkål skyllet og hakket
- 1 sjat olivenolie gerne en ekstra jomfuolivenolie
- 1 bundt grønne asparges
- 1 bundt radiser halveret
- 250 g cherrytomater
- 1 tsk hvidløgssalt
- 1 tsk havsalt
- 1 sjat balsamico gerne en cremet balsamico med trøffel
Sådan gør du
- Kom en god sjat olivenolie på en sauterpande.
- Skær bunden af aspargeserne og skær resten i tre dele.
- Kom aspargeserne på den lune pande (niveau 3-4) sammen med krydderier og vend det sammen.
- Kom resten af det grønne i, det vil sige grønkål, radiser og cherrytomater.
- Vend det godt sammen med en sjat cremet balsamico med trøffel, og så har du en færdig og varm grønkålssalat.
Næringsindhold
Note
Varm grønkålssalat serveres straks, og den kan nydes til diverse retter.
Opskriften er udviklet af Maria Ullergaard.
Se også disse opskrifter med grønkål:
Comments
No Comments