• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Wok med edamamebønner og kylling

Holger Rørby Madsen
Wok med edamamebønner og kylling kan sagtens også laves i en pande, og her er wokretten med fuldkornsnudler. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Aftensmad

Oversigt over indhold

  1. Her er en opskrift på lækker wok med edamamebønner, kylling og masser af grøntsager. Wokretten kan også sagtens laves i en alm. pande.
  2. Opskrift på wok med edamamebønner
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere wokretter
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Her er en opskrift på lækker wok med edamamebønner, kylling og masser af grøntsager. Wokretten kan også sagtens laves i en alm. pande.

Wok med edamamebønner er en virkelig lækker ret, som du sagtens også bare kan lave i en almindelig pande.

Her er den lavet med kylling og forskellige grøntsager, men retten kan varieres på mange måder.

Jeg har angivet en bestemt mængde af både grøntsager, soja, sød chilisauce og rød karrypasta i opskriften, men mængderne er kun vejledende, så smag dig frem.

Brug i øvrigt gerne fuldkornsnudler, og så har du en meget kolesterolvenlig ret til aftensmad, der samtidig ikke tager lang tid at lave.

Opskrift på wok med edamamebønner

5 fra 1 stemme
RetAftensmad
KøkkenAsiatisk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 300 gram kyllingebryst - skåret i mindre stykker
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • 1 stort rødløg - skåret i mindre både
  • 1 rød peberfrugt - i strimler der halveres
  • 1 knold ingefær - snittes fint
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 0,5 broccoli - i små buketter
  • 2 teskefulde rød karrypasta
  • 3 spiseskefulde soja
  • 3 spiseskefulde sød chilisauce
  • 200 gram edamamebønner
  • 125 gram nudler - gerne fuldkornsnudler
  • 1 lime
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Nudler brækkes i stykker og kommes i en skål. Overhæld med kogende vand, og lad nudlerne trække i 4-5 minutter. Du kan med fordel bruge fuldkornsnudler til din wok med edamamebønner og kylling.
  • Kom de frosne edamamebønner i en skål og overhæld med kogende vand.
  • Varm en pande eller wok op ved høj varme.
  • Kom et par spiseskefulde olie i, og tilsæt derefter kyllingekødet. Lad det stege et par minutter, hvor du vender det rundt undervejs.
  • Tilsæt rødløg sammen med peberfrugt, ingefær, hvidløg og broccoli. Steg videre i et minuts tid.
  • Kom så soja ved sammen med sød chilisauce og rød karrypasta. Vend det godt rundt og steg videre i et par minutter.
  • Vend edamamebønner og nudler i. Vend godt rundt.
  • Smag wokretten til med friskpresset limesaft og evt. lidt mere soja og sød chilisauce.

Næringsindhold

Næringsindhold
Wok med edamamebønner og kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
418
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
74
mg
25
%
Natrium
 
1007
mg
44
%
Kalium
 
969
mg
28
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
12
g
13
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
1842
IU
37
%
Vitamin C
 
114
mg
138
%
Calcium
 
105
mg
11
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Noter

Wok med edamamebønner og kylling serveres straks.

Du kan evt. drysse med lidt snittet forårsløg og hakkede peanuts eller cashewnødder, men det er ikke nødvendigt.

Se flere wokretter

  • lynstegt oksekød med grøntsager
    Lynstegt oksekød med grøntsager
  • billede med wokret med marineret mørbrad
    Nem wokret med marineret mørbrad
  • nudler med kylling
    Nudler med kylling og spidskål på 15 minutter
  • Bondemandens wokret er en kinesisk risret
    Ægte kinesisk wokret: Bondemandens ret
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 58
  • 12
  • 4
  • 1
  • 4
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Ugens vine: Flere franske vine får fem stjerner
Guldkornskager - småkager med guldkorn »

Populært indhold lige nu

billede med tomatsuppe

Hjemmelavet og cremet tomatsuppe med friske tomater

billede med brændende kærlighed

Brændende kærlighed med kartoffelmos

billede til gryderet i ovn

Gryderet i ovn med masser af grøntsager

hasselback kartofler

Hasselback kartofler - opskrift på hasselbagte kartofler

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenAsiatisk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's
  • Marcipan med nutella og hvid chokolade

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!