Virkelig lækker opskrift med salat med rød spidskål . Den røde spidskål er et farvestrålende hit i salatskålen sammen med broccoli.
Jeg er vild med den farvestrålende spidskål, og her er opskriften på salat med rød spidskål og broccoli.
Den røde spidskål er flot, sprød og lækker, og smager som den mere almindelige spidskål.
Kan du ikke skaffe rød spidskål, kan du selvfølgelig blot anvende den almindelige, grønne spidskål.
Det smager lige så godt, men den røde ser flottere ud, så prøv at se, om du ikke kan skaffe den.
Opskriften er til fire personer.
Opskrift på salat med rød spidskål
Ingredienser
- ½ rød spidskål
- 1 broccoli lille
- 2 pærer økologiske
- 50 gram cashewnødder
- jomfruolivenolie
- citronsaft
Sådan gør du
- Den røde spidskål snittes i tynde strimler fra spidsen og ind. Blødgør kålstrimler i hånden ved at klemme kålen let sammen. Læg den flotte kål i salatskålen.
- Broccoli deles i buketter og dampes et minut i letsaltet vand. Køles af i koldt vand, og skæres eventuelt i mindre stykker. Fordeles derefter over spidskålen.
- Pærer vaskes og skæres i mundrette stykker, inden de kommes ved salaten.
- Olivenolie og citronsaft hældes over.
- Cashewnødder drysses over til sidst, og så er salaten klar til servering.
Opskrifter og serveringstips
Du kan servere denne ret til langt de fleste kødretter og vegetarretter. Prøv for eksempel at lave en af disse gode grøntsagstærter.