En god opskrift på pulled pork med våd rub. Her marineres kødet i mindst to døgn i en lækker BBQ-marinade og hvidløg, inden den steges super mør i ovnen.
Lækker pulled pork med våd rub a la Newyorker By Heart.
Den perfekte måde at lave denne populære ret på, og selvom den tager lidt tid, så er det bestemt hele ventetiden værd.
Opskriften er beregnet til ca. 6 personer.
Opskrift på pulled pork med våd rub
Pulled pork med våd rub
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på min huskeliste UDSKRIV PINTERESTIngredienser
- ½ nakkefilet Ca. 1,5 kilo
Marinade
- ¾ dl BBQ sauce færdig
- 2½ spsk brun farin
- 5 fed hvidløg knust og finthakket
- salt og friskkværnet peber
Desuden
- Dr Pepper sodavand cola kan også bruges, men IKKE light (eller brug vand)
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til marinaden sammen.
- Læg køkkenfilm ud på bordet og læg nakkefileten ovenpå.
- Fordel marinaden og gnid det godt ind i kødet, over det hele.
- Pak nakkefileten ind i køkkenfilm, flere lag og læg den i køleskabet i 2-3 dage.
- På dagen hvor det skal spises, pakkes den ud og lægges i et fad (gerne en Römertorpf eller lign), hæld væske ved så det står ca. ½ op på stegen.
- Sæt i en 100 grader varm ovn klokken 5.30 om morgenen, så er den klar ved 18.30-19.00 om aftenen.
- Når kødet er færdig pilles kødet fra hinanden og der hældes lidt af stegeskyen over.
Tips
Hvis det skal opvarmes igen næste dag, så hæld lidt af den gemte stegesky ved, dæk med stanniol og sæt i en 175 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 20-25 minutter, til det er gennemvarmet.
Opskriften på Newyorker By Hearts burgerboller finder du i øvrigt her.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her