En god opskrift på pulled pork med våd rub. Her marineres kødet i mindst to døgn i en lækker BBQ-marinade og hvidløg, inden den steges super mør i ovnen.
Lækker pulled pork med våd rub a la Newyorker By Heart.
Den perfekte måde at lave denne populære ret på, og selvom den tager lidt tid, så er det bestemt hele ventetiden værd.
Se også de lækre opskrifter på:
- Pulled pork (opskrift i ovn, på grill eller i smoker)
- Den bedste rub til oksekød - lav denne portion og gem
- Pulled pork i gryde med aspargesrisotto
- Pulled chicken i ovn - lavet af langtidsstegt kyllingebryst
- Dry rub til svinemørbrad - nem spicy mørbrad
Opskrift på pulled pork med våd rub
Opskriften er beregnet til ca. 6 personer.
Pulled pork med våd rub
Ingredienser
- 1500 g nakkefilet
Marinade
- 0,75 deciliter BBQ sauce - færdig
- 2,5 spiseskefuld brun farin
- 5 fed hvidløg - knust og finthakket
- 0,5 deciliter cola - eller lidt mere
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rør ingredienserne til marinaden sammen.
- Læg køkkenfilm ud på bordet og læg nakkefileten ovenpå.
- Fordel marinaden og gnid det godt ind i kødet, over det hele.
- Pak nakkefileten ind i køkkenfilm, flere lag og læg den i køleskabet i 2-3 dage.
- På dagen hvor det skal spises, pakkes den ud og lægges i et fad (gerne en Römertorpf eller lign), hæld væske ved så det står ca. ½ op på stegen.
- Sæt i en 100 grader varm ovn klokken 5.30 om morgenen, så er den klar ved 18.30-19.00 om aftenen.
- Når kødet er færdig pilles kødet fra hinanden og der hældes lidt af stegeskyen over.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Tips
Hvis det skal opvarmes igen næste dag, så hæld lidt af den gemte stegesky ved, dæk med stanniol og sæt i en 175 grader varm ovn (ikke varmluft) i ca. 20-25 minutter, til det er gennemvarmet.
Del dine ideer og tanker med os andre her: