• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pulled pork i gryde med aspargesrisotto

Pulled pork i gryde med aspargesrisotto

En super dejlig opskrift på pulled pork i gryde med asparges risotto, hvor kødet er klar på halvanden time. Og det er mindst lige så godt som den langtidsstegte pulled pork. Foto: Madensverden.dk.
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. september 2022 - Udgivet: 14. januar 2021

Pulled pork behøver ikke tage en evighed. Her er opskriften på pulled pork i gryde med aspargesrisotto, som er klar på halvanden time.

Pulled pork i gryde med aspargesrisotto er fremragende mad, som du kan servere som gæstemad.

Og samtidig er det en hurtig genvej til pulled pork, for kødet her bliver præcist lige så mørt som det, du kender fra den klassiske pulled pork. Her sparer du bare en masse timer.

Du skal bruge et stort stykke fedtmarmoreret nakkefilet, som du skærer ud i mindre stykker, og derefter steger i gryden sammen med lækre ingredienser.

Her fortæller jeg også, hvordan du laver en lækker risotto med asparges, og det hele er faktisk ganske nemt.

Mange er lidt bange for at lave risotto, fordi de enten frygter, at den bliver for grødet eller for tør. Denne opskrift hjælper trygt igennem den italienske risret.

Her er mad med en masse saft, kraft og velsmag. Velbekomme.

Opskrift på pulled pork i gryde med aspargesrisotto

En super dejlig opskrift på pulled pork i gryde med asparges risotto, hvor kødet er klar på halvanden time. Og det er mindst lige så godt som den langtidsstegte pulled pork. Foto: Madensverden.dk.
Holger Rørby Madsen

Pulled pork i gryde med aspargesrisotto

5 fra 4 stemmer
Pulled pork behøver ikke tage en evighed. Her er opskriften på pulled pork i gryde med aspargesrisotto, som er klar på halvanden time.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk, Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 800 g nakkefilet - fra gris
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 75 g soltørrede tomater - i olie
  • 2 dl kalvefond
  • 1 spsk rosmarin
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 1 rød peberfrugt
  • salt og friskkværnet peber
Aspargesrisotto
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 dl hvidvin
  • 4 dl arborio-ris - risottoris
  • 1 l grøntsagsbouillon - varm
  • 1 bundt grønne asparges
  • salt

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave svinekødet i gryden, da det skal tilberedes længst tid. Skær nakkefilet i fire tykke skiver som store og tykke koteletter. Del derefter hver kotelet på midten, så du nu har otte stykker kød.
  2. Kom lidt olivenolie i en stor stegegryde med plads til kødet, og brun det godt af. Det skal have en god stegeskorpe. Hak løg og hvidløgsfed groft og kom det ved, og lad det svitse et minuts tid.
  3. Tilsæt så soltørrede tomater sammen med kalvefond, rosmarin og engelsk sauce, og læg låg på gryden. Skru ned for blusset, og lad nu kødet simre i gryden i halvanden time. Halvvejs vendes kødet om.
  4. Peberfrugten skæres i mindre tern og kommes over kødet i gryden fem minutter før servering, hvorefter det smages til med salt og friskkværnet peber. Formentlig er salt ikke nødvendigt, da retten i forvejen indeholder en del salt.
  5. Undervejs laves du også din aspargesrisotto. Finthakket løg og hvidløgsfed sauteres i lidt olivenolie ved middel varme, så det ikke tager farve.
  6. Bladselleri snittes i små tern og kommes ved, og svitses et par minutter.
  7. Kom så lidt hvidvin i, og lad det næsten koge væk, inden du kommer risottoris ved.
  8. Nu tilsætter du så løbende lidt varm grøntsagsbouillon de næste 15-20 minutter, mens risottoen koges al dente, altså med lidt bid. Det er vigtigt, at du anvender VARM bouillon, da du ellers sætter tilberedningen i stå. Så kog en liter vand op med to terninger grøntsagsbouillon, og lad det stå og simre, mens du gradvist hælder lidt af det ved risene.
  9. De grønne asparges skæres i mundrette stykker og tilsættes, fem minutter før risottoen er færdig, så de ikke koger ud, men også har lidt bid. Smag til med salt.
  10. Servér nu den fremragende og grydestegte pulled pork med tilbehør og sky fra gryden sammen med aspargesrisotto og et stykke hjemmebagt italiensk brød.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Her er forslag til hjemmebagte brød, som du kan servere til denne ret:

Italiensk madbrød med tomater og rosmarin

4.8 fra 6 stemmer
Italiensk madbrød er et super nemt brød at bage, da det ikke på noget tidspunkt skal æltes. Et klassisk brød fra Italien, og her bagt med tomat og rosmarin.
Gå til opskrift
billederesultat for italiensk madbrød

Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning

4.8 fra 140 stemmer
Opskrift på verdens mest sprøde ciabattabrød. Hemmeligheden er en rimelig tynd dej, der får lov at hæve i fem timer.
Gå til opskrift
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required