• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

Billede med brunchæg i ovn
4.8 fra 17 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
223
SHARES
FacebookMessenger223PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 30. september 2023 - Udgivet: 30. september 2023

Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.

Her kan du se hvordan du meget nemt laver brunchæg i ovnen, og det er en opskrift, der også er god at lave til mange personer.

Du kan lave æggene i de små ildfaste skåle, der også kaldes kokotter, eller blot anvende en form til muffins, hvor der typisk er plads til 12 stk.

Parmaskinke kan udskiftes med en spansk serranoskinke, og du kan også anvende bacon. Opskriften er til én person, men den er jo nem at gange op.

Indhold
  • Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
  • Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Ovnbagte æg med spinat i små forme
  • Verdens bedste æggekage
  • Æggemuffins - nem opskrift
  • Spejlæg
  • Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette
  • Røræg og scrambled eggs i gryde, ovn og til brunch
  • Kommentarer
Billede med brunchæg i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Brunchæg i ovn - ovnbagt æg i skål eller form

4.77 fra 17 stemmer
Dette er opskriften på brunchæg i ovn, hvor du steger et helt æg sammen med parmaskinke, tomat og purløg. Meget nem opskrift.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 1
Ret: Morgenmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 skive parmaskinke
  • 1 æg
  • 1 lille tomat
  • purløg
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie - til smøring af skålen

Fremgangsmåde
 

  1. Smør skålen med lidt olie.
  2. Læg forsigtigt en skive skinke i skålen, så den dækker bunden og halvvejs op af siden.
  3. Slå et æg ud og hæld det forsigtigt ned i skålen.
  4. Skær tomaten i kvarte og stik den ned til ægget, men pas på du ikke ødelægger æggeblommen.
  5. Krydr med salt og peber, og drys med lidt finthakket purløg.
  6. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft, og bag dit brunchæg i cirka 20 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening
Billede resultat for brunchæg

Tips

Det færdige æg serveres straks.

Du kan enten servere ægget i skålen, eller forsigtigt tage det ud og anrette på tallerken eller fad.

Flere inspirerende opskrifter:

Ovnbagte æg med spinat i små forme

4.6 fra 25 stemmer
Her får du en nem opskrift på æg med spinat, der bages i ovnen. Æggespinaten bages i små forme og er god til morgenmad.
Gå til opskrift
Billederesultat for æg med spinat

Verdens bedste æggekage

4.7 fra 397 stemmer
En nem opskrift på traditionel æggekage med bacon på pande. Æggekagen er en dansk klassiker, og her får du også kokkens bedste æggekagetips.
Gå til opskrift
billede med æggekage med bacon og tomater

Æggemuffins - nem opskrift

4.8 fra 73 stemmer
Forkæl dig selv med lækre æggemuffins med spinat, bacon og peberfrugt. Perfekte til en hurtig og velsmagende morgen- eller frokostmad.
Gå til opskrift
billede med æggemuffins

Spejlæg

4.8 fra 54 stemmer
Spejlæg er måske ikke så svære at lave, men der er alligevel et par gode råd at hente i denne opskrift på spejlæg på panden. Blandt andet skal du passe på med varmen - og gem så peberet til sidst.
Gå til opskrift
Billede med spejlæg.

Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette

4.8 fra 151 stemmer
Prøv denne enkle opskrift på en klassisk omelet. Den er nem at tilberede og perfekt til enhver anledning. Traditionel omelette.
Gå til opskrift
billede med omelet

Røræg og scrambled eggs i gryde, ovn og til brunch

4.7 fra 168 stemmer
Opskrift på røræg. Her kan du se hvordan du laver scrambled eggs, både den almindelige, i ovn, uden mælk, til mange og meget andet.
Gå til opskrift
billederesultat for røræg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Søren Heide

    februar 18, 2024 at 8:59 am

    Hej Holger
    Så er brunch æg i ovm testet og fundet absolut i orden.

    Svar
  2. Elsebeth Stein

    september 10, 2023 at 1:16 pm

    Rart hvis du også oplyste tid og grader i en Airfryer ( gælder alle opskrifter) 👍

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      september 10, 2023 at 4:48 pm

      Hej Elsebeth
      Det er da en god pointe - det begynder jeg på fra nu af. Og skal nok også lige få opdateret en række af de ældre opskrifter med tid og temperatur til Airfryer.
      Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required