Så nemt laver du baconmuffins til morgenmad. De super lækre muffins med bacon og æg får også selskab af bla, mozzarella. Også gode til en brunch.
Du skal da lige prøve disse fantastiske baconmuffins med æg og mozzarella.
Ren guf til morgenbordet, en god brunch eller til frokost.
Samtidig er de skønne muffins med bacon utrolig nemme at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at lave dem.
Opskriften er beregnet til to personer, men du dobler bare op hvis I er fire.
De lækre baconmuffins er i øvrigt gode til en brunch.
Og du kan i øvrigt også riste et par hakkede champignon af og komme dem i. Det smager også fantastisk godt.
Ingredienser til baconmuffins
4 skiver bacon
4 æg
4 San Marzano tomater, skåret i skiver
Lidt frisk basilikum
Salt og friskkværnet peber
Lidt revet mozzarella
Lidt olie
Fremgangsmåde
- Smør formen med lidt olie.
- Læg bacon rundt i kanten.
- Kom tomatskiver i bunden og drys med lidt salt, friskkværnet peber og frisk basilikum.
- Slå et æg ud i hvert hul og drys igen med lidt salt og friskkværnet peber.
- Drys tilsidst med revet mozzarella og sæt i ovnen ved 175 grader (varmluft) i 7-10 minutter, til æggene har sat sig, men blommen må gerne være lidt blød.
- Tag dem ud og løft dem forsigtigt ud af formen og server.
Så nemt laver du baconmuffins, og de er altid et sikkert hit ved morgenbordet.
Prøv også de populære æggemuffins med fyld.
Del dine ideer og tanker med os andre her: