Du kan nemt lave en æggekage i Airfryer. Her er den perfekt opskrift på en skøn æggekage i din Airfryer, serveret med bacon, tomat og purløg.
Æggekage i Airfryer er en lækker opskrift på en super nem æggekage, der blot bages 15 minutter i Airfryeren.
Æggemassen piskes hurtigt sammen, og derefter er det blot at hælde den i en passende form.
Se også: Farsbrød i Airfryer med grøntsager og sovs
Her bruger jeg gerne en af de små aluforme, der måler ca. 20 gange 15 centimeter, og som passer fint ned i min Philips XXL Airfryer. Men brug hvad du synes.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer med to æg til hver, men mængden rækker også til fire personer, hvis det er blot er æggekage til et stykke rugbrød til hver person.
Opskrift på æggekage i Airfryer
Ingredienser
- 1,5 deciliter mælk
- 2 teskefulde majsstivelse
- 4 æg
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Til æggekage i Airfryer starter du med, at komme halvdelen af mælken i en skål, hvorefter majsstivelse piskes ud i mælken.
- Så piskes resten af mælken i. Til sidst piskes æggene i sammen med salt og friskkværnet peber.
- Stil en passende form ned i kurven i din Airfryer. Jeg bruger gerne en lille alubakke på ca. 20 gange 15 centimeter.
- Hæld æggemassen i formen og luk skuffen.
- Nu skal æggekagen have cirka 15 minutter ved 180 grader. Her har jeg lavet den i min Philips XXL Airfryer, men tilberedningstiden kan variere lidt afhængig af model.
Næringsindhold
Noter
Den lækre æggekage i Airfryer serveres straks.
Pyntes selvfølgelig gerne med sprøde skiver af bacon eller skinke, tomater og klippet purløg.
Se også: Kage i Airfryer - med rabarber og æble