• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Salat med paneret kylling, ærter og asparges

Salat med paneret kylling, ærter og asparges

salat med paneret kylling
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
47
SHARES
FacebookMessenger47PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 23. juni 2021

Her er min opskrift på salat med paneret kylling, der er en nem og lækker aftensmad. Den crispy kylling anrettes med bla. ærter og asparges.

Salat med med sprød kylling er utrolig nem at lave, og det er virkelig dejlig ret til aftensmad, når du vil have noget lettere i maven.

Her får paneret kylling, der er crispy og indbydende, som anrettes pænt med en god salat, dampede ærter og asparges. Dertil en nem dressing, som lige dryppes over.

Kyllingesalaten tager ikke lang tid at lave, og rester er gode til frokost dagen efter.

De enkelte mængder og ingredienser kan du sagtens justere til, og hele retten passer til fire personer som en let aftensmad.

Salat med sprød kylling

salat med paneret kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Salat med paneret kylling, ærter og asparges

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 450 g kylling - her anvendes kyllingebryst filet uden skind
  • 2 æg - sammenpiskes
  • rasp
  • BBQ krydderi - eller andet krydderi, eks. paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 salat - gerne en crisp salat, krølsalat eller romaine
  • 1 bundt grønne asparges
  • 150 g ærter
  • 1 bundt radiser - i skiver
Nem dressing
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk sennep

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft, og læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  2. Kom to æg i en dyb tallerken, og pisk derefter æggene sammen. Kom rasp i en anden tallerken, og vend det sammen med lidt BBQ-krydderi. Grillkrydderi er også godt og ellers kan du blot anvende lidt paprika.
  3. Dyp nu hvert stykke kyllingebryst i de sammenpiskede æg, og tryk det derefter ned i raspen hele vejen rundt. Lægges på en tallerken i fem minutter, hvor paneringen sætter sig. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  4. Brun de panerede kyllingestykker i rigeligt med smør og lidt olie på en varm pande, så kyllingefileterne netop får farve på begge sider.
  5. Læg derefter de panerede stykker kylling på bagepladen og steg dem færdige i ovnen. Det tager ca. 20 minutter midt i ovnen.
  6. Imens knækker du roden af de grønne asparges, og damper dem sammen med ærter i 20-30 sekunder i spilkogende og saltet vand. Kom koldt vand i gryden så kogningen stopper, og tag de dampede asparges op.
  7. Bræk salat i grove stykker og fordel salaten i et pænt fad. Du kan som sagt anvende din yndlingssalat, og her har jeg brugt en crisp salat. Men krølsalat, romaine eller lignende salater er også gode til en salat med paneret kylling.
  8. Fordel asparges og ærter over salaten, og læg også skivede radiser ved.
  9. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med salt og friskkværnet peber. Ønskes en mere sødlig dressing, kan den smages til lidt sukker eller honning. Dryp dressingen over salaten.
  10. De stegte stykker paneret kylling skæres i tynde skiver, og fordeles ligeledes pænt i fadet.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Salat med sprød kylling, ærter og asparges serveres straks, og gerne sammen med et godt stykke brød. Evt. en hjemmebagt focaccia.

Se i øvrigt alle de lækre opskrifter på salater her.

Se mere indhold her:

  • Crispy chicken med indisk karrysauce og ris
  • Nem mørbrad i karry med ris på 15 minutter
  • Paneret kylling med stuvede ærter
  • Paneret flæsk med ovnkartofler og persillesovs
  • Paneret torsk - nem opskrift på pandestegt torsk
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.
Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs→ Se opskriften
Sukkerbrødskage
Sukkerbrødskage med flødeskum og friske bær→ Se opskriften
Billede af sandwichboller.
Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich→ Se opskriften
rabarberstang
Rabarberstang - nem kringle med rabarberkompot→ Se opskriften
nemme rundstykker med birkes
Nemme rundstykker med birkes→ Se opskriften
Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required