Fyldt mørbrad med bacon og et lækkert fyld af flødeost, trøffel-balsamico samt whisky er god mad både til hverdag og til weekendgæster.
Fyldt mørbrad med bacon viklet om smager virkelig godt. Og når der så er en blanding af flødeost, balsamico og whisky i selve mørbraden, bliver det ekstra lækkert.
Whisky er en perfekt drik til mange retter, da man får en helt særlig aromatisk smag og duft.
Men man skal selvfølgelig ikke overdosere, så whiskyen trænger for meget igennem.
Her er der brugt to spiseskefulde, så kan man selv skrue op eller ned for mængden.
Se også nogle af vores andre opskrifter:
Opskrift på fyldt mørbrad med bacon
Ingredienser
- 2 mørbrad - afpudset for sener
- 150 gram neutral flødeost
- 12 soltørrede tomater
- 1 håndfuld oregano - frisk
- 2 spsk whisky
- 1 spsk cremet balsamico m. Trøffel
- 2 pakker bacon
Sådan gør du
- Kom flødeost, Cremet balsamico m. Trøffel og whisky i en skål, og rør det godt sammen.
- Lav et snit i midten af mørbraden og kom en god klat whiskyost i, lidt oregano og soltørrede tomater.
- Vikkel bacon omkring hele mørbraden, så den er med til at holde snittet lukket.
- Gril mørbraden på indirekte varme i ca 20 minutter.
Tips
Du kan servere mørbraden til en lang række tilbehør, for eksempel en kartoffelsalat med pesto eller ovnbagte citronkartofler.
Prøv også at grille nogle grøntsager, nu du alligevel har tændt op i grillen.
Det kan for eksempel være grønne asparges, majskolber eller hjertesalat.

Comments
No Comments