Her er den bedste opskrift på bøfpakker med tomat, løg, bacon og smeltet ost. Lækre bøffer, der pakkes ind og steges færdige i ovnen.
Bøfpakker er både nem og lækker aftensmad, hvor bøffer af hakket oksekød pakkes ind og tilberedes i ovnen.
Bøfferne brunes først på panden, hvorefter de får godt selskab af tomat, løg, bacon og en skive smeltet ost i pakker, der steges i ovnen.
Det færdige resultat er særdeles velsmagende, og længere nede er der forslag til tilbehør.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på bøfpakker
Ingredienser
Sådan gør du
- Oksekød formes til fire bøffer og brunes kort på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg hver bøf på et stykke stanniol.
- Svits bacon og tilsæt løg. Tag af panden.
- Kom tomatstykkerne ved og vend rundt.
- Fordel blandingen ovenpå bøfferne.
- Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Slut af med et stykke ost.
- Fold forsigtigt stanniolen rundt om bøfferne og bag dine bøfpakker i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Næringsindhold
Tips
Bøfpakker serveres med hasselback kartofler, grønne bønner og en hjemmelavet whiskysauce.
Comments
No Comments