Her er den bedste opskrift på bøfpakker med tomat, løg, bacon og smeltet ost. Lækre bøffer, der pakkes ind og steges færdige i ovnen.
Bøfpakker er både nem og lækker aftensmad, hvor bøffer af hakket oksekød pakkes ind og tilberedes i ovnen.
Bøfferne brunes først på panden, hvorefter de får godt selskab af tomat, løg, bacon og en skive smeltet ost i pakker, der steges i ovnen.
Det færdige resultat er særdeles velsmagende, og længere nede er der forslag til tilbehør.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på bøfpakker
Bøfpakker med tomat, løg, bacon og smeltet ost
Ingredienser
- 500 g hakket oksekød
- 200 g bacon - i tern
- 1 løg - hakket
- 3 tomater - gerne bøftomater, skåret i mindre stykker
- 4 skiver ost
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Oksekød formes til fire bøffer og brunes kort på en pande, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Læg hver bøf på et stykke stanniol.
- Svits bacon og tilsæt løg. Tag af panden.
- Kom tomatstykkerne ved og vend rundt.
- Fordel blandingen ovenpå bøfferne.
- Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Slut af med et stykke ost.
- Fold forsigtigt stanniolen rundt om bøfferne og bag dine bøfpakker i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Bøfpakker serveres med hasselback kartofler, grønne bønner og en hjemmelavet whiskysauce.
Del dine ideer og tanker med os andre her: