• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Skinke- og spinatlasagne med frossen spinat

newyorkerbyheart.com topbilledeNewyorkerbyheart.com
En lækker skinke- og spinatlasagne, der nemt laves med frossen spinat og forskellige slags ost. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Prøv lige denne lækre skinke- og spinatlasagne, som hurtigt kan blive din nye livret. Lasagnen laves med skinke i strimler og frossen spinat.
  2. Opskrift på skinke- og spinatlasagne
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Tips
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Prøv lige denne lækre skinke- og spinatlasagne, som hurtigt kan blive din nye livret. Lasagnen laves med skinke i strimler og frossen spinat.

Skinke- og spinatlasagne er en lækker variant af lasagnen, der jo nærmest er blevet en dansk nationalret.

Her lavet med frossen spinat og skinkestrimler, og lasagnen kan nemt blive en favorit hjemme hos dig.

Opskriften er beregnet til fire personer, men har du rester, kan du passende bruge dem til frokost dagen efter.

Husk at stille eventuelle rester hurtigt på køl!

Opskrift på skinke- og spinatlasagne

5 fra 1 stemme
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 20 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • lasagneplader
  • 300 g spinat - frossen og optøet
  • Lidt flydende margarine
  • 1 løg - finthakket
  • 1 æg - let sammenpisket
  • 150 g revet ost
  • 1 pakke skinkestrimler
  • salt - friskkværnet peber

Bechamel-/ostesauce

  • 50 g margarine
  • 3 spsk. mel
  • 7,5 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • muskatnød - revet
  • 100 g mozzarellaost - revet
  • 100 g emmentalerost - revet
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Smelt lidt margarine i en gryde og svits løg, så de blive bløde og gennemsigtige - de skal ikke tage farve.
  • Tilsæt så godt afdryppet spinat og smag godt til med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt det let sammenpiskede æg, mens der røres hele tiden og så osten. Rør det hele godt sammen og stil til side.
  • Smelt de 50 g margarine i en gryde og pisk melet ud i det, så det samler sig lidt. Pisk hele tiden.
  • Tilsæt mælken ad nogle gange og pisk godt mellem hver gang, så der ikke kommer klumper og det ikke brænder på. Bliv ved indtil der haves en sovs, som ikke er for tyk og ikke for tynd.
  • Kog den igennem i ca. 5 minutter, så melsmagen koges væk, pisk hele tiden.
  • Smag sovsen godt til med salt, friskkværnet peber og revet muskatnød.
  • Tilsæt osten og lad den smelte i sovsen, når den er helt smeltet, så tag den af varmen.
  • Start med at smøre en lille bradepande med ganske lidt smagsneutral olie (f. eks. rapsolie).
  • Kom så lidt bechamelsauce i bunden, lasagneplader, spinatblanding osv.
  • Slut med lasagneplader og hæld resten af bechamelsaucen over pladerne.
  • Lad den stå og trække i 20-30 minutter inden den sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 25-30 minutter.
  • Lad den igen stå trække i 10-15 minutter inden den serveres med salat til.

Næringsindhold

Næringsindhold
Skinke- og spinatlasagne med frossen spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
310
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Tips

Lad den færdigbagte skinke- og spinatlasagne stå trække i 10-15 minutter, inden den serveres med salat til.

Denne spinatsalat er perfekt til lasagnen:

billede med spinatsalat
Spinatsalat med babyspinat, tomater og rødløg
Se opskriften

Se også opskriften på italiensk lasagne:

lasagne
Lasagne - nem opskrift på en italiensk klassiker
Se opskriften
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 358
  • 4
  • 4
  • 1
  • 0
  • 0
  • Delt
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Newyorkerbyheart.com

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Grillet kalvemørbrad med lækker marinade
Kammuslinger - opskrift, fakta og viden »

Populært indhold lige nu

Hjemmelavede croutoner

Croutoner - lækre sprøde brødcroutoner til salat

billede med fad med kylling

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

bananpandekager

Bananpandekager - nem og sund opskrift uden sukker

billede til kogetid på kartofler - både de gamle og nye

Kogetid på kartofler - både de nye og gamle

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 1 stemme
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 20 minutter minutter
Mængde: 4
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!