• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Opskrift på rabarbercrumble med kokos

Opskrift på rabarbercrumble med kokos

billede af rabarbercrumble med kokos
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
92
SHARES
FacebookMessenger92PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. oktober 2024 - Udgivet: 27. april 2024

Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.

Du skal prøve den her rabarbercrumble med kokos. For den smager helt forrygende.

Det særlige ved opskriften er, at rabarberstykkerne koges, før de kommer i kagen, ligesom du koger saften fra rabarberne ind til en skøn rabarbersirup, som også kommer i din rabarbercrumble med kokos.

Selve crumble-dejen - eller smuldredejen, som man også kalder den - er lavet med kokos, som giver en dejlig sprødhed til kagen.

Se også disse opskrifter:

  • Rabarberkage
  • Rabarberkage med kokos
  • Rabarbermuffins
Indhold
  • Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.
  • Rabarbercrumble med kokos
  • Ingredienser  1x2x3xVælg
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer
billede af rabarbercrumble med kokos
KatrineKatrine Rørby Madsen

Rabarbercrumble med kokos

4.60 fra 10 stemmer
Her får du opskriften på en virkelig lækker rabarbercrumble med kokos. Her koger du rabarber og laver en lækker smuldredej med kokos.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
Antal: 8 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 343
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Rabarber
  • 500 g rabarber - i tynde skiver
  • 1,5 dl vand
  • 125 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
Crumbledej
  • 125 g smør - i små tern
  • 125 g rørsukker
  • 50 g hvedemel
  • 125 g kokosmel
  • 1 æg

Fremgangsmåde
 

  1. Vask 500 gram rabarber og skær dem i tynde skiver på cirka 1 centimeters tykkelse.
  2. Put rabarberstykkerne i en gryde med 1,5 deciliter vand, 125 gram rørsukker og 1 teskefuld vaniljesukker og kog det op.
  3. Lad det koge i 4-5 minutter. Nu tager du rabarberstykkerne op med en sigte. Sørg for at få så lidt væde som muligt med.
  4. Lad nu sukkervandet, der er tilbage i gryden, koge ind til en sirup. Husk at røre i gryden løbende.
  5. Imens laver du crumbledejen. Smuldr 125 gram smør, 125 gram rørsukker, 50 gram hvedemel og 125 gram kokosmel sammen, til du har en smuldredej. Det er nemmest at gøre det med fingrene. Vend 1 æg rundt i dejen med en ske.
  6. Find et tærtefad frem med en diameter på cirka 26 centimeter. Smør det gerne med smør i bunden.
  7. Fordel cirka en fjerdedel af crumbledejen i bunden af tærtefadet. Fordel de kogte rabarberstykker ovenpå.
  8. Når rabarbersiruppen er kogt ind, fordeler du den hen over rabarberstykkerne.
  9. Fordel til sidst resten af crumbledejen ud over rabarberstykkerne. Du skal smuldre dejen ud.
  10. Nu bager du din rabarbercrumble ved 200 grader over- og undervarme i 25 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 343kcalKulhydrater: 48gProtein: 4gFedt: 16gMættet fedt: 10gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 1gKolesterol: 54mgNatrium: 145mgKalium: 199mgKostfibre: 7gSukker: 33gVitamin A: 484IUVitamin C: 5mgCalcium: 62mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server din rabarbercrumble med kokos med en klat creme fraiche eller flødeskum til.

Du kan sagtens bruge frosne rabarber til opskriften.

Om Katrine
Katrine
Katrine Rørby Madsen

Katrine laver hver uge ugens aktuelle madplan på Madens Verden, og hun sørger blandt andet også for, at du får inspiration til din madlavning på de sociale medier.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Albert

    juni 17, 2024 at 9:00 pm

    Hvilke vitaminer og mineraler indeholder rabarber? Mvh Albert

    Svar
  2. Lotte poulsen

    april 19, 2023 at 1:27 pm

    Kan man lave rabarbercrumb med krokus - medhavregryn i stedet for kokus.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kartofler med dillercreme dildcreme.

Kartofler med dillercreme (dildcreme)

Billede af salat med torsk og grøntsager.

Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Forsiden lige nu

grøn aftensmad
Grøn aftensmad - opskrifter på udvalgte grønne retter→ Se opskriften
Billede af salat med torsk og grøntsager.
Salat med torsk, tomater, broccoli og avocado→ Se opskriften
ribskage kage med ribs
Ribskage - mormors luftige kage med ribs→ Se opskriften
billederesultat for tærte
Hjemmelavet tærte: De 5 bedste opskrifter på tærte→ Se opskriften
Vegetarisk grillspyd kan sagtens laves i god tid, inden grillen tændes. De har kun godt af at ligge og trække i marinaden, så de får ekstra knald på smagen. Foto: Charlotte Mithril
Vegetarisk grillspyd med grøntsager og halloumi→ Se opskriften
Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required