Sådan laver du de mest kødfulde spareribs, der fremtrylles af St. Louis cut ribs. De bedste spareribs, der langtidssteges i ovnen.
Hvad er næsten bedre end kødfulde spareribs, og det er præcist hvad denne opskrift handler om.
Det er svært at få bedre spareribs, og samtidig er de ret nemme at lave.
De kødfulde spareribs tilberedes med hjemmelavet rub og BBQ-marinade, og det er slet ikke så svært.
Opskriften er beregnet til 2-3 personer - selvfølgelig afhængig af sult og tilbehør.
Opskrift på kødfulde spareribs
Ingredienser
1 kilo St. Louis cut ribs spareribs (kan blandt købes her hos Slagter Theilgaard)
En portion american barbecue rub
En portion barbecue marinade
Fremgangsmåde
- Start med at fjerne en eventuel hinde bag på de kødfulde ben.
- Gnid så kød og ben grundigt ind i american barbecue rub, og pak derefter dine spareribs ind i sølvpapir.
- Læg pakken på en bageplade, der er beklædt med bagepapir, og bag benene i ovnen ved 160 grader varmluft i to timer.
- Tag benene ud, og lad dem køle en smule af.
- Smør dem så grundigt i barbecue marinade, og steg dem færdige i ovnen ved 225 grader i cirka 20 minutter, så de får den rigtige stegeskorpe.
- Du kan også grille dem færdige i enten gasgrill eller kugelgrill ved indirekte varme. Eventuel give dem en smule direkte varme til allersidst.
- Lad dine spareribs hvile i ti minutter, og skær så benene fra hinanden.
- Nu er kødet mørt som smør, og de smager helt fantastisk.
Servering
Servér dine kødfulde spareribs med intervalstegte pommes frites og dampede bønner.
Hvad synes du om denne opskrift?
-
Kødfulde spareribs