• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce

Holger Rørby Madsen
Her er grillmesterens egen barbecuesauce, der er meget nem at lave. Det er en god og smagfuld allround BBQ-sauce. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Sovs

Oversigt over indhold

  1. Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.
  2. Opskrift på barbecuesauce
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Se video til opskrift
  6. Næringsindhold
  7. BBQ til kylling
4.54 fra 50 stemmer
Gå til opskrift

Her får du opskriften på grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce, der er velegnet til kød, spareribs og meget andet. Meget nem opskrift.

Barbecuesauce eller BBQ-sauce, det er jo slet ikke til at undvære.

Her får du den bedste opskrift på grillsauce, og den er virkelig nem at lave.

Den er selvfølgelig fremragende til spareribs og gode kamben, men du kan også anvende den som sauce til en omgang pulled pork.

Eller prøv den som marinade til nakkefilet og andre stykker kød.

Det er med andre ord en god allround barbecuesauce, som det altid er godt at kende opskriften på.

Mængden passer til marinering til kød til fire personer, eksempelvis til fire rækker ben/spareribs.

Opskrift på barbecuesauce

4.5 fra 50 stemmer
RetSovs og saucer
KøkkenDansk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 5 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 deciliter tomatketchup - gerne Heinz
  • 1 spiseskefuld sennep
  • 1 spiseskefuld paprika
  • 1 teskefuld hvidløgspulver
  • 2 spiseskefulde hvidvinseddike
  • 1 spiseskefuld soja
  • 3 spiseskefulde brun farin
  • Lidt chipotle - eller almindelig chili
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Start med at komme ketchup i en lille skål, og jeg vil anbefale dig en Heinz tomatketchup, da den har den rette syre til barbecuesaucen. Men andre typer ketchup kam selvfølgelig også anvendes.
  • Rør så sennep ud i ketchuppen, og derefter paprika og hvidløgspulver.
  • Fortsæt med hvidvinseddike (eller en lignende lys eddike) og lidt soja.
  • Så skal der røres brun farin i, og her er det vigtigt, at du rører så længe, at farinen (sukkeret) er helt opløst i barbecuesaucen.
  • Til sidst kommer du chipotle eller lidt almindelig chilipulver i, indtil du har den rette styrke. Fordelen ved chipotle er, at det tilfører din barbecuesauce lidt røgagtig smag.
  • Lad barbecuesaucen hvile 10 minutter inden brug.

Se video til opskrift

Næringsindhold

Næringsindhold
Grillmesterens hjemmelavede barbecuesauce
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

BBQ til kylling

Som sagt er BBQ-saucen super god til mange slags kød, så prøv dig endelig frem.

Snyd heller ikke dig selv for at marinere en hel kylling eller kyllingbrystfileter i saucen, det giver altså en virkelig god smag.

For der findes ikke en bedre barbecuesauce end grillmesterens egen og hjemmelavede udgave.

Se flere opskrifter:

Grillede kyllingelår med nem BBQ-sauce af ketchup

Sticky chicken - kyllingelår med BBQ-marinade

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 1.1K
  • 196
  • 26
  • 19
  • 2
  • 13
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Tom Zinck Nielsen

    august 13, 2023 at 3:50 pm

    Jeg brugte alm dijonsennep ! Vidste ikke bedre (hvis der står sennep i en opskrift,bruger jeg altid noget stærkt). Det virkede forøvrigt fint !

    Svar
  2. Maria

    december 29, 2022 at 5:27 pm

    Hejsa
    Og godt nytår. Jeg skal lave din sauce her til nytår. Men normalt har jeg ikke sennep hjemme. Så jeg vil gerne vide hvilken en det er du bruger i videoen?
    Vh Maria.

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 29, 2022 at 9:21 pm

      Hej Maria
      Jeg plejer at bruge en sennep fra Maille - den med honning - den kan købes i de fleste supermarkeder. Men du kan sagtens også bruge en anden sennep 🙂
      Og tak for hilsen - med de bedste hilsner herfra - og ønsket om et godt nytår
      Holger

      Svar
      • Maria

        december 29, 2022 at 10:39 pm

        Okai perfekt. Jeg aner som sagt intet om det. Men altså hvis jeg ikke kan finde den du skriver du bruger, hvilken anbefaler du så? For jeg er helt på herrens mark. Hehe.

      • Holger Rørby Madsen

        december 30, 2022 at 6:01 am

        Du er altid velkommen. Så køber du bare en mild sennep, så skal det nok blive godt 🙂
        God fornøjelse.
        Bedste hilsner
        Holger

  3. Line Mathiesen

    februar 06, 2020 at 5:57 pm

    Hvor længe vil den kunne holde sig? 🙂

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      februar 07, 2020 at 8:50 am

      Hej Line
      Du kan sagtens have den på køl i 5-7 dage 🙂
      Bedste hilsner
      Holger

      Svar

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Kalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressing
Sådan koger du sprøde pommes frites i gryde »

Populært indhold lige nu

En flaske eddikesyre

Eddikesyre - her er alt det, du kan bruge den til

billede med laks i ovn og ovnbagt laks

Ovnbagt laks - opskrift med stegetid på laks i ovn

billede med tomatsuppe

Hjemmelavet og cremet tomatsuppe med friske tomater

billede til flødebolle brownies

Flødebolle brownies - brownie med flødebolleguf

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.5 fra 50 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetSovs og saucer
KøkkenDansk
Arbejdstid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 5 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!