Se den bedste kartoffelsalat opskrift, hvor kartofler blandes med hjertesalat, tomat, ærter, peberfrugt og forårsløg. Og en god dressing.
Til denne kartoffelsalat opskrift til fire personer skal du bruge:
500 gram aspargeskartofler (andre kan også anvendes)
1 hjertesalat
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
10 San Marzano tomater (eller andre små tomater)
200 gram ærter
Dressing laver du af
5 spiseskefulde olivenolie
2 spiseskefulde citronsaft
1 teskefuld sennep
1 teskefuld sukker
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du med denne lækre kartoffelsalat opskrift:
Kog aspargeskartoflerne møre i letsaltet vand. Det tager cirka 12 minutter, men stik i dem med en gaffel om de har fået nok. Køl dem lidt ned, skær dem i mundrette stykker og kom i salatskål.
Mens du koger kartoflerne, kan du lave resten af kartoffelsalaten.
Skyl hjertesalat, slyng den tør for vand og skær den i tynde strimler. Undgå gerne stokken, da den kan være mere bitter.
Rød peberfrugt skæres i mindre tern, og forårsløg i tynde skiver.
Tomaterne deler du i kvarte, mens du liger giver ærterne et kort opkog i letsaltet vand.
Kom det hele i salatskålen.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over kartoffelsalaten.
Vend forsigtigt rundt og servér til blandt andet en grillet kalveculotte.
En lækker kartoffelsalat opskrift der, udover kartofler, indeholder hjertesalat, tomater, ærter og forårsløg. Slut af med at vende en skøn dressing sammen med kartoffelsalaten. Foto: Guffeliguf.dk.
Kom med din kommentar her