Her kan du se hvordan du nemt laver en lækker hindbærremonce, der er en remonce med hindbærmarmelade og blødt smør. For at holde på konsistensen tilsættes også lidt majsstivelse.
Hindbærremonce er nem at lave, og remoncen er god som fyld i mange slags kager.
Brug en god hindbærmarmelade, for jo bedre kvalitet, jo bedre bliver smagen i den færdigbagte kage.
Ved at tilsætte majsstivelse kan du undgå at remoncen løber for meget ud under bagningen i ovnen.
Her er der anvendt hindbærmarmelade, men på samme måde kan du selvfølgelig også bruge andre typer af marmelade, herunder jordbærmarmelade og så videre.
Opskriften giver blandt andet nok remonce til 12 kærnemælkshorn eller lignende.
Ingredienser til hindbærremonce er
100 gram blødt smør
100 gram hindbærmarmelade
2 spiseskefulde majsstivelse
Sådan laver du hindbærremonce
- Smørret skal være blødt, men ikke smeltet! Og du kan enten blødgøre det ved lav effekt i mikrobølgeovnen, eller lad det stå lidt tid på køkkenbordet.
- Kom det bløde smør i en skål sammen med hindbærmarmelade, og rør det godt sammen med majsstivelse (Maizena).
- Så er hindbærremoncen klar til brug.
Den færdige remonce anvendes straks.
Hvad synes du om denne opskrift?
-
Hindbærremonce