Her får du den bedste opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce. Disse kærnemælkshorn er de traditionelle, som både er sprøde og lette.
Kærnemælkshorn med hindbærremonce er lækre kager, der er meget nemme at bage.
Dejen består af få ingredienser, hvoraf kærnemælk selvfølgelig er en vigtig del.
De færdigbagte kærnemælkshorn kan fryses ned når de er kølet lidt af, men du skal ikke pynte dem med glasur før nedfrysning.
Opskriften giver 12 kærnemælkshorn.
Opskrift på kærnemælkshorn med hindbærremonce
Kærnemælkshorn med hindbærremonce
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Hindbærremonce
- 100 gram hindbærmarmelade
- 100 gram smør blødt
- 2 spiseskefulde majsstivelse Maizena
Sådan gør du
- Kærnemælken må gerne have stået en halv time ved stuetemperatur inden brug. Kom kærnemælken i røreskålen til din røremaskine, og smuldr gæren i. Rør gæren ud. Du skal bruge din spartel, og ikke dejkrogen.
- Derefter røres hvedemel i sammen med smør, der er skåret i mindre stykker.
- Ælt ved middel hastighed i 7-8 minutter, så dejen er helt samlet.
- Saml dejen og stil den på køl i 20 minutter.
- Imens laver du hindbærremonce ved at røre hindbærmarmelade sammen med blødt smør og majsstivelse. Brug en spiseske, og rør remoncen sammen i en skål.
- Rul dejen ud til cirka en meters længde og omkring 15 centimeter i dybden.
- Skær dejen i trekanter, og læg en god teskefuld hindbærremonce på hver trekanten nede i den brede ende.
- Fold det brede stykke ind over remoncen og sørg for, at dejen lukker tæt om remoncen. Tril derefter sammen, og fold den spidse ende ind under hornet.
- Alle 12 kærnemælkshorn stilles på en bageplade med bagepapir, og hæver derefter i 45 minutter.
- De lækre kærnemælkshorn med hindbærremonce bages i en 200 grader varm ovn (varmluft), hvor de skal have 8-10 minutter - afhængig af varmen i ovnen. De skal være gyldne, men ikke for mørke.
Tips
Tag de færdigbagte kærnemælkshorn med hindbærremonce ud og lad dem køle lidt af.
Derefter pyntes de med glasur.
Flere bageopskrifter med kærnemælk:
Hej Holger
Det undrer mig at du kommer gær i kærnemælkshorn ! Jeg har bagt kærnemælkshorn i snart en menneskealder og har aldrig kommet gær i, de bliver sprøde og lækre lidt butterdej saftige, jeg kommer næsten Ltid blød nougat i men din hindbærremonce vil jeg prøve næste gang
Venlig hilsen
Anne-Grethe