• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Kager › Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

Billede resultat for remonce og kanelremonce
4.9 fra 9 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
261
SHARES
FacebookMessenger261PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. april 2022 - Udgivet: 26. juni 2018

Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.

Remonce er uundværlig i mange populære kager som kringle, kanelsnegle, brunsviger og meget andet.

Remoncen laves i flere forskellige udgaver, afhængig af hvad de skal bruges til.

Her får du de tre mest anvendte typer af remonce, og de er jo meget nemme og hurtige at røre sammen.

Opskrift på remonce

200 gram sukker
200 gram blødt smør

Dette er en grundopskrift på en lys remonce, hvor sukker og blødt smør vejes af, hvorefter det røres let sammen.

Nu kan remoncen anvendes som den er, men der kan også tilsættes hakkede mandler eller rosiner.

Opskrift på kanelremonce

200 gram gram blødt smør
2 teskefulde kanel
200 gram brun farin
3 teskefulde kartoffelmel
4 spiseskefulde olie

Sådan laver du kanelremonce

Remonce med kanel kan sagtens laves i en skål, men du kan også anvende en røremaskine, hvor du påsætter kagespartel.

Blødt smør kommes i en skål, og røres sammen med kanel, brun farin, kartoffelmel og olie.

Rør det hurtigt sammen, for hvis du rører for længe, flyder remoncen nemmere ud i ovnen.

Jeg synes mængden af kanel er passende her, men der kan tilsættes en teskefuld mere.

Kanelremonce anvendes blandt andet til brunsviger og kanelsnegle. I øvrigt også i kanelsnurrer.

Se også disse opskrifter:

Borgmestermasse

Hjemmelavet kagecreme

Opskrift på marcipanremonce

Billede resultat for remonce og kanelremonce
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce

4.89 fra 9 stemmer
Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 597
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

Marcipan remonce
  • 200 g marcipan - rå
  • 200 g smør - blødt

Fremgangsmåde
 

  1. Marcipan remonce er nem at lave, og allernemmest hvis du bruger røremaskinen til det.
  2. Sæt kagespartlen på maskinen, og kom marcipanen i skålen. Du kan eventuelt skære marcipanen ud i mindre stykker inden.
  3. Lad det nu røre indtil alle klumper er væk, og det tager lidt tid.
  4. Tilsæt så det bløde smør i grove stykker og ælt videre indtil remoncen er samlet.
  5. Så er den klar til brug, og remoncen med marcipan anvendes blandt andet i en kringle.

Næringsindhold

Kalorier: 597kcalKulhydrater: 25gProtein: 6gFedt: 54gMættet fedt: 27gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 20gTransfedt: 2gKolesterol: 108mgNatrium: 338mgKalium: 147mgKostfibre: 2gSukker: 20gVitamin A: 1256IUCalcium: 42mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Hindbærremonce

Hindbærremonce er nem at lave, og remoncen er god som fyld i mange slags kager.

Brug en god hindbærmarmelade, for jo bedre kvalitet, jo bedre bliver smagen i den færdigbagte kage.

Ved at tilsætte majsstivelse kan du undgå at remoncen løber for meget ud under bagningen i ovnen.

Her er der anvendt hindbærmarmelade, men på samme måde kan du selvfølgelig også bruge andre typer af marmelade, herunder jordbærmarmelade og så videre.

Opskriften giver blandt andet nok remonce til 12 kærnemælkshorn eller lignende.

Ingredienser til hindbærremonce:

100 gram blødt smør
100 gram hindbærmarmelade
2 spiseskefulde majsstivelse

Sådan laver du hindbærremonce:

  1. Smørret skal være blødt, men ikke smeltet! Og du kan enten blødgøre det ved lav effekt i mikrobølgeovnen, eller lad det stå lidt tid på køkkenbordet.
  2. Kom det bløde smør i en skål sammen med hindbærmarmelade, og rør det godt sammen med majsstivelse (Maizena).
  3. Så er hindbærremoncen klar til brug.

Den færdige remonce anvendes straks.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Forsiden lige nu

Billede af kotelet a la milanese.
Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien→ Se opskriften
Lækre og nemme kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin, der både kan tilberedes i ovn og grill. Kartoffelpakkerne er gode som tilbehør. Foto: Madensverden.dk.
Kartoffelpakker med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Grillet blomkål opskrift
Grillet blomkål med persille - sundt tilbehør→ Se opskriften
billederesultat for bananis med chokolade
Bananis (hjemmelavet is med banan og chokolade)→ Se opskriften
Persilleolie
Persilleolie (opskrift på hjemmelavet urteolie med persille)→ Se opskriften
Ugens madplan uge 28
Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
pulled pork i ovn
Pulled pork - opskrift i ovn, på grill eller i smoker→ Se opskriften
billederesultat for fetakartofler
Fetakartofler→ Se opskriften
Lækre grillspyd med mørbrad, og gode brunchpølser, der grilles fire minutter på hver side ved lav varme. Foto: Madensverden.dk.
Grillspyd med mørbrad og brunchpølser→ Se opskriften
billede til artikel om nødder og mandler
Er nødder og mandler sunde? Her får du fakta→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required