Dette er opskrifter på remonce, der bruges til fyld i kager. Her er både opskrifter på almindelig remonce, marcipanremonce og kanelremonce.
Remonce er uundværlig i mange populære kager som kringle, kanelsnegle, brunsviger og meget andet.
Remoncen laves i flere forskellige udgaver, afhængig af hvad de skal bruges til.
Her får du de tre mest anvendte typer af remonce, og de er jo meget nemme og hurtige at røre sammen.
Opskrift på remonce
200 gram sukker
200 gram blødt smør
Dette er en grundopskrift på en lys remonce, hvor sukker og blødt smør vejes af, hvorefter det røres let sammen.
Nu kan remoncen anvendes som den er, men der kan også tilsættes hakkede mandler eller rosiner.
Opskrift på kanelremonce
200 gram gram blødt smør
2 teskefulde kanel
200 gram brun farin
3 teskefulde kartoffelmel
4 spiseskefulde olie
Sådan laver du kanelremonce
Remonce med kanel kan sagtens laves i en skål, men du kan også anvende en røremaskine, hvor du påsætter kagespartel.
Blødt smør kommes i en skål, og røres sammen med kanel, brun farin, kartoffelmel og olie.
Rør det hurtigt sammen, for hvis du rører for længe, flyder remoncen nemmere ud i ovnen.
Jeg synes mængden af kanel er passende her, men der kan tilsættes en teskefuld mere.
Kanelremonce anvendes blandt andet til brunsviger og kanelsnegle. I øvrigt også i kanelsnurrer.
Opskrift på marcipanremonce
Opskrifter på remonce, kanelremonce og marcipanremonce
Ingredienser
Marcipan remonce
- 200 gram marcipan - rå
- 200 gram smør - blødt
Sådan gør du
- Marcipan remonce er nem at lave, og allernemmest hvis du bruger røremaskinen til det.
- Sæt kagespartlen på maskinen, og kom marcipanen i skålen. Du kan eventuelt skære marcipanen ud i mindre stykker inden.
- Lad det nu røre indtil alle klumper er væk, og det tager lidt tid.
- Tilsæt så det bløde smør i grove stykker og ælt videre indtil remoncen er samlet.
- Så er den klar til brug, og remoncen med marcipan anvendes blandt andet i en kringle.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Se også disse opskrifter:
Del dine ideer og tanker med os andre her: