• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)

newyorkerbyheart.com topbilledeNewyorkerbyheart.com
Nemme og bløde gulerods- og solsikkeboller, og de smager virkelig godt. Foto: Newyorker By Heart, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en nem og god opskrift på bløde gulerods- og solsikkeboller. Bollerne er som sagt lette at lave, og de bliver luftige og bløde. Giver 10 stk.
  2. Opskrift på gulerods- og solsikkeboller
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
4.82 fra 27 stemmer
Gå til opskrift

Her får du en nem og god opskrift på bløde gulerods- og solsikkeboller. Bollerne er som sagt lette at lave, og de bliver luftige og bløde. Giver 10 stk.

En lækker opskrift på gulerods- og solsikkeboller, som også er egnet til at fryse ned.

Opskriften giver 10 bløde boller, og det passer fint til en enkelt bageplade.

Se i øvrigt også her hvordan du nemmest fjerner en klistret dej.

Opskrift på gulerods- og solsikkeboller

4.8 fra 27 stemmer
RetBrød
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Mængde: 10 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 2½ dl mælk
  • 1 æg
  • ½ dl olie - jeg brugte rapsolie
  • 500 g mel - måske lidt mere
  • 18 g sukker
  • 5 g salt
  • 75 g gulerod - revet
  • 25 g solsikkekerner
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Mælken lunes og gæren røres ud i det lunkne mælk.
  • Tilsæt olie, æg og sukker, rør det hele sammen.
  • Tilsæt halvdelen af melet og derefter salt, gulerod og solsikkekerner.
  • Rør og ælt resten af melet i, dejen skal være let klistret, for meget mel gør bollerne tørre.
  • Lad dejen hvile tildækket i 30 minutter.
  • Form til 10 store boller, som efterhæver i 15 minutter. Dejen er lidt klistret (og det skal den være), så kom mel på hænderne for at undgå, at dejen hænger for meget fast. Dejen er nok lidt besværlig at arbejde med, men det er hele besværet værd!
  • Nu skal dine gulerods- og solsikkeboller pensles med mælk.
  • Bag dem så ved 180 grader i ca. 15-17 minutter.

Næringsindhold

Næringsindhold
Gulerods- og solsikkeboller (opskrift på 10 stk.)
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Se også opskriften på klassiske boller med kærnemælk.

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 8.6K
  • 351
  • 30
  • 15
  • 9
  • 32
  • Delt
Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Newyorkerbyheart.com

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Minna Dahl

    juni 21, 2021 at 10:04 pm

    Meget gode boller kan kun andbefale

    Svar

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Forårsløg - fakta og opskrifter med det spinkle løg
Krydret hakkebøf med bearnaise og stegte kartofler »

Populært indhold lige nu

billede med kylling i karry

Kylling i karry på 25 minutter med ris - nem opskrift

Skal vi skylle af før opvaskemaskinen?

Skal servicet skylles af før opvaskemaskinen

Hummus med hjemmelavet tahin

Hummus - nem opskrift med eller uden tahin

billederesultat for kajkage Kaj-kager

Kajkage - nem opskrift på lækre Kaj-kager

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

4.8 fra 27 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetBrød
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Mængde: 10 stk.
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter
  • Sønderjyske herrnhut kager med sirup
  • Kålsalat med mandler og sennep
  • Ugens madplan uge 49
  • Favoritter fra Newyorker By Heart
  • Favorit sauce - nem opskrift der smager som Jensen's

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!