Her får du en himmelsk opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Utrolig nemme at lave, og de smager fremragende. Børnevenlig opskrift.
Lækre bananmuffins med chokolade og kokos er de perfekte muffins til kaffen, kollegerne eller bare når der skal en skøn kage til.
Netop blandingen af banan, chokolade og kokos er simpelthen perfekt - og så gør det da heller ikke noget, at de skønne muffins er utrolig nemme at lave og bage.
Opskrift på bananmuffins med chokolade
Bananmuffins med chokolade og kokos
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Mos bananer og hak chokoladen, kom det ned til de tørre ingredienser.
- Rør æg og smør sammen og rør det i dejen.
- Kom dejen i muffinsforme. Hvor mange du får, afhænger selvfølgelig af hvor store du laver dem.
- Bag ved 180 grader almindelig over- og undervarme i ca. 20 minutter. Prik i dem med en kødnål for at tjekke om de er gennembagte.
Tips
De færdigbagte bananmuffins med chokolade og kokos køles lidt af inden de nydes.
Kan også fryses ned.
Pyntes evt. med lidt chokoladeglasur - eller nydes som de er.
Se også disse lækre muffins:
Citronmåne muffins - opskrift på små citronmåner
Blåbærmuffins med friske eller frosne blåbær
Chokolademuffins - nem og lækker opskrift på 25 min.
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her