Nem og lækker opskrift på spidskålssalat med ærter, og helst de friskbælgede ærter. Salaten laves også med dild og en skøn dressing.
Spidskålsalat med ærter er en skøn sommersalat, der er bedst med de friskbælgede ærter.
Det giver salaten en fantastisk smag, og dertil kommer dild og den lækre dressing.
Bemærk, at opskriften er beregnet til 2-3 personer, men du kan nemt doble op til ca. fire personer.
Opskrift på spidskålssalat med ærter
Spidskålssalat med ærter (friskbælgede) og dild
Tryk på antal stjerner for at bedømme
UDSKRIV PINTEREST GEM OPSKRIFTIngredienser
Dressing
- 3 spsk. rapsolie koldpresset
- 1 citron saft af en god ¼ citron
- Lidt Cane syrup sådan laver du din egen sukkersirup
- 1 tsk. dijonsennep
- Maldon salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Fjern de yderste blade, halver kålen og skær stokken væk, snit resten fint.
- Bland det fintsnittede spidskål sammen med dild og de friskbælgede ærter.
- Pisk ingredienserne sammen og smag den til, den skal være sådan sur/sød-agtig med et snert af noget stærkt (fra sennep).
- Kom dressingen i salaten og vend det godt rundt, så dressingen lægger som om kålen. Lad den stå i ½ times tid inden servering.
Tips
Den færdige spidskålssalat med ærter og dild kan nydes straks, og smager fantastisk godt.
Jeg vil mene, at den vil gøre sig godt til de fleste grillretter. Lækker, sprød og meget sommerlig.
Jeg elsker smagen af friskbælgede ærter og de gør sig rigtig godt i denne salat.
Se også disse opskrifter med spidskål:
Denne opskrift er fra bloggen Newyorker By Heart,
der nu bor på Madens Verden. Find alle opskrifterne
ved at klikke på billedet herover!
Kom med din kommentar her